Търсенето на заповеди за арест на израелски лидери и лидери

...
Търсенето на заповеди за арест на израелски лидери и лидери
Коментари Харесай

Заповедите на ICC за Нетаняху и шефовете на Хамас са „съвсем безполезни“, казва Сунак

Търсенето на заповеди за арест на израелски водачи и водачи на Хамас е „ напълно неефикасно “ и няма да има значение за приемането на помощ в Газа и постигането на стабилно преустановяване на огъня, Обединеното кралство сподели министър председателят Риши Сунак.

Главният прокурор на Международния углавен съд (МНС) съобщи, че ще изиска заповеди за арест на израелския министър председател Бенямин Нетаняху дружно с министъра на защитата Йоав Галант и водачите на Хамас Йехя Синвар, Мохамед Дейф и Исмаил Ханийе.

Г-н Сунак дефинира този ход като „ извънредно неефикасно развиване “, защото настоя, че няма морална равностойност сред Хамас и държавното управление на Израел.

Карим Хан, английският основен прокурор на МНС, съобщи, че водачите са виновни за военните закононарушения в Газа и Израел.

 

Говорейки пред кореспонденти във Виена, Австрия, английският министър председател сподели: „ Това е извънредно неефикасно развиване. Разбира се, към момента предстои на дефинитивно решение, само че все пак остава дълбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР