Изглежда, че е настъпил краят на 14-годишната любов на Радина

...
Изглежда, че е настъпил краят на 14-годишната любов на Радина
Коментари Харесай

Истината лъсна – Деян и Радина разделени!

Изглежда, че е настъпил краят на 14-годишната обич на Радина Кърджилова и Деян Донков. Най-прясната клевета в арт средите гласи, че след две деца и голям брой злословия към връзката им, двамата артисти са се разделили. Точно когато връзката им изглеждаше най-стабилна, улегнала и устойчива, двойката поставила край. Мълвата в обкръжението им носи, че Деян се е изнесъл от общия им дом още преди Нова година.

 

Всъщност надали този факт е изненада за някого, поради, че от години се знаеше, че нещата посред им не вървят безпрепятствено. Още в самото начало се заприказва, че той протяга ръка на нежната си половинка, а общото им присъединяване в „ Къртицата “ на несъществуващата към този момент ТВ7 удостовери по косвен метод, че връзките им са прекомерно надалеч от цветущи.

Стана ясно, че братът на актрисата персонално е подавал сигнал в полицията, че Донков, който по това време бе неоспорим секссимвол на върха на славата си, е упражнявал физическо принуждение върху прохождащата тогава млада и влюбена до уши в него актриса.

Според мълвата Донков й е разрушил зъбите, поради което се е наложило Радина да си постави изкуствени. Въпреки всичко, любовта й остана непоклатима и тя даже му роди две двама синове, които към днешна дата са на 8 (Христо) и на 3 (Йоан).

След раждането на децата водите към двамата артисти като че ли се поуспокоиха и за двойката от години не се бяха носили злословия за домашно принуждение или пък други проблеми. Дори изглеждаха извънредно щастливи и крепко свързани, а Радина приемаше съвсем като свое дете огромния наследник на брачна половинка си, който е плод на любовта му с колежката им Анастасия Ингилизова, с която са първи приятелки.

 

 Мълвата носи, че раздялата на Кърджилова и Донков е породена от невярност от негова страна. Динката имал загадка връзка с колежка от Народния спектакъл, където играят двамата с Радина. Според слуха изневярата на Донков с начинаеща актриса датирала още от 2017 година, само че раздялата сред него и Радина настъпила едвам в този момент, откакто персонално го хванала в крачка.

Актрисата, дала прошка систематичен тормоз преди години, изрично отказала да елементарни рогата, които й слагал бащата на двамата й синове.

 

Макар Донков постоянно да е бил със слаб ангел, той е добър татко и продължавал да се грижи за наследниците си от Радина. Към момента заетостта на актрисата е голяма – тя има доста повече представления от него, а и снима сериал на морето, дружно с Койна Русева, Теодора Духовникова и Мария Каварджикова. През това време синовете им били в дома им с Донков.

 

Прави усещане, че последната оповестена фотография на Донков и Радина в Инстаграм, е от рождения му ден в края на август, м.г. След това няма общи фотоси за Коледа, Нова година или пък Великден, каквито преди фамилията постоянно публикуваше.

 

Деян пък е пуснал за последно портрет на жена си през октомври и го е коментирал с думите: „ Ето я “. Очевидно обаче такива самобитни пояснения в обич не вървят. В арт средите се разяснява, че е въпрос на време Радина да осъзнае, че Донков не е за нея.

Както към този момент стана ясно, кариерата на Кърджилова процъфтява, а и също така по време на пандемията, когато нямаха актьорски задължения, точно тя устояваше фамилията с бижутата, които изработваше собственоръчно. Изглежда към днешна дата е построила задоволително самочувствие, с цел да може да го напусне, само че държи да резервира положителните им връзки поради наследниците им, а и тъй като работят дружно в Народния спектакъл.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР