Искове, отправени срещу Рупърт Мърдок от няколко лица, включително британския

...
Искове, отправени срещу Рупърт Мърдок от няколко лица, включително британския
Коментари Харесай

Британският принц Хари не може да използва искове срещу Рупърт Мърдок в процеса, съдия постановява

Искове, отправени против Рупърт Мърдок от няколко лица, в това число английския принц Хари, като част от правни дейности против издателя на The Sun по обвинявания за противозаконното събиране на информация не може да бъде тествано в процеса, постанови арбитър от Върховния съд на Обединеното кралство.

Адвокатите, представляващи разнообразни лица, съдещи компанията по обвинявания в нелегално събиране на информация, обявиха по-рано тази година, че господин Мърдок е знаел за противозаконна активност още през цялото време като 2004 година, само че „ затвориха очи “ за обвиняванията, до момента в който следиха „ културата на безотговорност “ в издателя.

Те желаеха от съда да актуализира елементи от делото им след освобождението на спомагателна информация и да промени елементи от желае на Хари да включват изказвания, че NGN нелегално е събирал персонална информация за 39-годишното дете от деветгодишна възраст.

NGN отхвърля обвиняванията, като юристите му преди този момент споделиха на съда, че новите изказвания са „ безсмислена и цинична офанзива “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР