Софийска районна прокуратура внесе в Софийски районен съд обвинителен акт

...
Софийска районна прокуратура внесе в Софийски районен съд обвинителен акт
Коментари Харесай

Мъж е предаден на съд за домашно насилие

Софийска районна прокуратура внесе в Софийски областен съд обвинителен акт против 40-годишен мъж, нанесъл голям брой телесни повреди на брачната половинка си. Това оповестиха от Софийска районна прокуратура.

На 12.06.2019 година към 19,00 ч. в апартамент в ж.к. „ Лозенец “, гр. София, С.В. хванал за косата и блъснал на пода брачната половинка си И.В., с което й предизвикал телесна щета, изразяваща се в кръвонасядания на седалището, бедрото и китката на дясната ръка.
 Арестуваха рапъра Тайга Арестуваха рапъра Тайга
Рапърът Тайга беше задържан в Лос Анджелис по съмнения за домашно принуждение и освободен под гаранция от 50 000 $. Поводът са сни...

На 10.01.2020 година към 14,00 ч. обвиненият блъскал и ритал брачната половинка си, вследствие на което й били породени кръвонасядания и отоци.

На 14.01.2020 година към 10,00 ч. С.В. хвърлил И.В. на земята и я удрял, като не й разрешавал да стане.

На 19.01.2020 година към 22,00 ч. С.В. нанесъл голям брой удари с ръце и юмруци по главата и тялото на И.В. Обвиняемият предизвикал на брачната половинка си телесна щета, изразяваща се в кръвонасядания и отоци в региона на лицето и рамото.

Срещу С.В. е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 131, алинея 1, т. 5а, вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.
 Джони Деп се оплака: Холивуд ме бойкотира Джони Деп се оплака: Холивуд ме бойкотира
Джони Деп заяви, че Холивуд го бойкотира поради " неприятната и объркана обстановка " към раздялата с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Тов...

В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи. От показанията на очевидците, станало ясно, че С.В. посягал на брачната половинка си, откакто е използвал алкохол.

Предстои делото против обвинения да продължи в съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР