*** София От 10:00 ч. ще се проведе заседание на Министерския съвет.

...
***
София
От 10:00 ч. ще се проведе заседание на Министерския съвет.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 10 март 2022 г.

***

София

От 10:00 ч. ще се организира съвещание на Министерския съвет.

***

София

От 10:00 ч. в Гранд хотел, София Национален клуб на дамите към Политическа партия „ Демократи за мощна България “, взаимно с Фондация „ Конрад Аденауер “, ще организира конференция на тематика „ Насилието в фамилията и общността - предварителна защита и правозащитни механизми “.

***

София

От 10:00 ч. до 12:30 ч. в хибриден формат – онлайн и присъствено в Конферентната зала на Института на адрес гр.София, ул. „ Аксаков “ №3, ще се организира полемика за енергийната беднотия в България.

***

София

Във връзка с изключване на махленски тръбопровод на ул. „ Околовръстен път “, остарялата отбивка за ж.к. „ Младост “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 23:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в:

ж.к. „ Младост 2 “

ж.к. „ Младост 3 “

ж.к. „ Младост 4 “

ул. „ Околовръстен път “ от кръговото за ж.к. „ Младост 4 “ до шоурум " Хюндай "

м. Детски град - региона сред ул. „ Самоковско шосе “, ул. „ Синя светлина “, ул. „ Проф. Асен Киселинчев “, ул. „ Синаница “, ул. „ Хитър Петър “

ж.к. „ София Вилидж “.

***

Пловдив

В 11:30 ч., в палата 6 на Международния панаир в Пловдив вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие 30-ата Международна селскостопанска галерия АГРА, 29-ата Международна галерия за лозарство и винарство ВИНАРИЯ и 27-ата Международна галерия за храни, питиета, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ.

***

Кюстендил

Тържествено открита ще бъде паметна плоча на почетния жител на Кюстендил Иван Момчилов. Тя е направена от кюстендилския склуптор Мите Чудомиров. Съорганизатор на събитието е Община Кюстендил, а слагането на паметната плоча е по предложение на Инициативен комитет от село Соволяно – родното село на българския политически и публичен деятел.Събитието ще се организира директно след отбелязването на 79-годишнината от спасяването на българските евреи, което ще стартира в 11:00 часа на паметника на Димитър Пешев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР