София. В София през тази нощ фирмите, ангажирани със зимното

...
София. В София през тази нощ фирмите, ангажирани със зимното
Коментари Харесай

В София през нощта са извършени обработки със смеси срещу заледяване поради ниските температури и валежи на места

София. В София през тази нощ компаниите, ангажирани със зимното разчистване на града, са правили обработки със смеси против замръзване заради ниските температури и превалявания тук-там. Обработвани са трасета на градския превоз, стръмни сектори и мостове, общинска пътна мрежа, както и елементи от Южната дъга на Околовръстен път и „ Самоковско шосе “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Информацията за зимната конюнктура в столицата е към 5.30 часа

Обработки против замръзване са направени в регионите „ Витоша “, „ Панчарево “, „ Триадица “, „ Младост “, „ Изгрев “, „ Красно село “, Овча купел “, „ Искър “ и други, където е имало нужда.

Продължава работа по някои съществени и вътрешно-квартали улици в регионите „ Панчарево “ и „ Витоша “.
Започна и опесъчаване и разчистване на снежна маса по планинските пътища на Природен парк „ Витоша “ – „ Драгалевци – Алеко “ и „ Бояна – Златните мостове “.

В момента градският превоз в София се движи на всички места по нормалните си направления. Контролът на дейностите по снегопочистване се прави от екипи на Столичен инспекторат.

От Столична община припомнят на водачите на коли да употребяват транспортните средства, оборудвани за придвижване при зимни условия и да карат, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР