София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност два мъже

...
София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност два мъже
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура обвини и задържа два мъже за грабеж, при който е използвана сила

София. Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност два мъже за осъществен обир, при който е употребена мощ. Това оповестиха от Софийска районна прокуратура .
На 20.04.2022 година сред 03,00 часа и 05,00 часа в апартамент в ж.к. „ Младост “ 1 в гр. София, обвинените К.Н. и Д.Г. лишили 2000 лв. и два мобилни телефона от владението на П.К. с желание незаконно да ги присвоят, като използвали за това мощ – К.Н. натиснал мъжа по врата и го съборил да легне по тил, като траял да го притиска, през това време Д.Г. му държал краката и му взели парите и телефоните.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 198, алинея 1, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 3 до 10 години.
Предвид заплахата К.Н. и Д.Г. да извършат друго закононарушение, прокурор е постановил задържането им за период до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР