Катерина Горанова му е свикнала отдавна, но Диляна Попова вероятно

...
Катерина Горанова му е свикнала отдавна, но Диляна Попова вероятно
Коментари Харесай

Диляна Попова в несвяст: Асен Блатечки обяви ново дете! (мачото шокира всички)

Катерина Горанова му е привикнала от дълго време, само че Диляна Попова евентуално е изпаднала в ступор, когато Асен Блатечки обществено оповести непредвидена вест. Новината за новото си дете. При това наследник, втори наследник след родения му от Попова.

Да, мачото стори това през днешния ден в ефир и разкри, че е прекарал празниците отвън България, по-точно в Дисниленд, където бил дружно със сина си Борил и с " новия му брат " - цитираме тъкмо.

Преди обаче всички да се развълнуват и да се зачудят по какъв начин по този начин са пропуснали новината за раждането на новото бебе, прецизираме, че раждане няма. Всъщност новият брат на Борил се е родил от дълго време, само че не от " материала " на Блатечки. Той е дете на неговата възлюбена Елеонора Янакиева от някогашния й мъж, само че с Асен се схващат отлично.

Както знаем, Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са дружно към този момент много време като тя е дамата, на която артистът се е обяснявал в обич обществено за пръв път в целия си живот. Каква магия му направи, не е ясно, само че за нея той не стопира да твърди, че го била впечатлила с... всичко.

" Трябваше над 50 години да очаквам ориста да ме срещне с нея, с дамата, която постоянно съм желал, само че не бях сигурен, че въобще съществува. Обичам я свиреп, просто неописуемо ", споделя Блатечки.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР