Ялансия Росарио от Тексас, майка на цял футболен отбор“ –

...
Ялансия Росарио от Тексас, майка на цял футболен отбор“ –
Коментари Харесай

От 15 години тази жена не спира да ражда, причината е смайваща

Ялансия Росарио от Тексас, майка на „ цялостен футболен тим “ – 11 деца, показа в изявление за The Sun, че е имала голям брой бременности с вярата да роди мечтаната щерка. Тя почнала своето дълго майчинство през 2009 година с раждането на наследник, а по-късно последвали още осем момчета. Въпреки че Росарио в никакъв случай не е мислила да приключи опитите си, защото е мечтала за момиченце.

През последната си бременност тя схванала, че чака близнаци, които се оказали момче и момиче. Щастливата майка разказа насладата си от обстоятелството, че най-сетне има щерка, като извънредно вълнуваща. " Не можех да допускам, че най-накрая мога да кажа 'моята дъщеря'. Тя е просто съвършена, " показа Росарио.

Тя също по този начин изрази предпочитание щерка ѝ да има млада сестра и не скри своето задоволство от обстоятелството, че момиченцето има доста по-големи братя. Росарио описа тази вест в обществените мрежи, където получи доста поздравления и поддръжка. Множество хора споделиха своите фантазии за щерка и показаха удивление от нейната решителност, макар че някои показаха подозрения по отношение на етичността на толкоз многото бременности единствено поради раждането на момиче.

Други бяха загрижени по какъв начин ще грижи за толкоз доста деца, само че въпреки всичко показаха вярата, че майката го е взела поради, преследвайки фантазията си.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР