Тя с болка споделя наблюденията си, че Европа в момента

...
Тя с болка споделя наблюденията си, че Европа в момента
Коментари Харесай

Българката, приета от Папа Франциск Габриела Кирова: БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДУХОВЕН ЦЕНТЪР НА СВЕТА

Тя с болежка споделя наблюденията си, че Европа сега е ранена. “Аз виждам по какъв начин в Западна Европа хората са доста по-лесно контролируеми, в сравнение с в България. От друга страна множеството несгоди, през които е минала България в исторически проект кара хората да се обръщат към Бог. Ето за какво тази нематериалност ще бъде причина в случай че се зароди някакво ново придвижване в международен проект, то да води началото си точно от нашата страна. В България живеят доста духовни, извисени и даже мъдри хора, които са в положение са изведат страната от рецесията, в която се намира тя сега ”, разяснява тя пред микрофона на Тео и Ванина, които посредством YouTube канала си “Истина БГ ” са се посветили на идеята да пробуждат търсещите души.

 

“Българите в чужбина са най-ценният ни капитал и откровено имам вяра, че било поради идни катаклизми в международен мащаб, било по други аргументи, те ще се завърнат и ще бъдат хората, които ще поведат България по пътя на духовността и просветата. Вярвам, че доста от хората, които сега са на запад, ще желаят да се спасят в България ”, уверена е Габриела Кирова, която персонално се е заела с голям брой благородни начинания измежду сънародниците ни зад граница. Един от най-актуалните планове, в който тя взе участие, е издигането на български православен храм в Лондон под патронажа на Негово Високопреосвещенство Западно - и Средноевропейски митрополит Антоний, принц Кирил Сакскобурготски и посланика на България във Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия - Марин Райков.

 

“Все повече в международен проект хората ще би трябвало да създадат избор сред духовното и материалното и тези, които желаят да бъдат сполучливи, ще осъзнаят, че би трябвало да поемат по пътя на духовното ”, предвижда Кирова.

 

Какво още споделя българката, нагърбила се с задачата да пробуди националния ни дух и да издигне имиджа на България по света, гледайте във видеото.

Сподели:

Още от Разкрития

 Илън Мъск призна: Изкуствения разсъдък беше най-голямата неточност на човечеството...

Илън Мъск призна: Изкуствения разсъдък беше най-голямата неточност на човечеството...

24 май 20:00 1 2891  Скандал! Назначеният от ППДБ началник на тотото Георги Тарлеков изпържи българския спорт с 5 млн.лв. за 5 дни. Колко клуба ще останат без пари поради съзнателно спрял сървър?

Скандал! Назначеният от ППДБ началник на тотото Георги Тарлеков изпържи българския спорт с 5 млн.лв. за 5 дни. Колко клуба ще останат без пари поради съзнателно спрял сървър?

23 май 22:05 1 2786  Скандал! Тази българска хубавица бе обезобразена в Bellissimo Clinic (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Скандал! Тази българска хубавица бе обезобразена в Bellissimo Clinic (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

23 май 18:42 1 14140  Баща на народен представител заплашва съгражданин: „ КЕ ядеш моя грездей *ми се коства “

Баща на народен представител заплашва съгражданин: „ КЕ ядеш моя грездей* ми се коства “

23 май 18:12 1 3381  ПИБ опроверга пазарни клюки за скорошна продажба

ПИБ опроверга пазарни клюки за скорошна продажба

23 май 16:28 1 658  Директорът на ФБР Кристофър Рей удостои и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов с почетна грамота за персонален принос в сполучливото съдействие в битката против трансграничната проведена престъпност

Директорът на ФБР Кристофър Рей удостои и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов с почетна грамота за персонален принос в сполучливото съдействие в битката против трансграничната проведена престъпност

23 май 11:45 1 497

Коментирай

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР