Въпреки че нейното изпълнение на преследвач Марта е широко хвалено

...
Въпреки че нейното изпълнение на преследвач Марта е широко хвалено
Коментари Харесай

Звездата от Baby Reineder Джесика Гънинг настоява, че не е правила впечатление за „истинската Марта“ и не е знаела нищо за шотландския преследвач въпреки убедителното й изображение

Въпреки че нейното осъществяване на преследвач Марта е необятно хвалено като смразяващо сходна на главния воин, Джесика Гънинг упорства, че в никакъв случай не е срещала „ същинската Марта “ Фиона Харви

Но шоуто е под напън, тъй като не прави задоволително отбрани самоличността на хората, на които се основаваше, защото почитателите елементарно откриха 58-годишната госпожа Харви в обществените медии след излъчването на шоуто.

Г-жа Гънинг сподели писателят и основател Ричард Гад „ умишлено смени самоличността си с причина “. „ Но, несъмнено, в днешно време е неизбежно, изключително с толкоз огромно шоу, хората да се заинтригуват кои са същинските хора “, сподели тя пред Radio Times.

Гад, който играе ролята на самия себе си, твърди, че сериалът е основан на неговия опит да бъде безмилостно преследван от жена, до момента в който се бореше да стане комедиант.

Журналистката Фиона Харви беше идентифиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР