София. Ние сме хора, които представляват различни краища на България,

...
София. Ние сме хора, които представляват различни краища на България,
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП за България: Ние сме хора, които представляват различни краища на България, но нас ни обединява едно - носим в сърцата си лявата идея

София. Ние сме хора, които съставляват разнообразни краища на България, само че нас ни сплотява едно - носим в сърцата си лявата концепция. Това сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 11-ти МИР Ловеч и заместник-председател на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова от името на всички водачи на листи по време на откриването на предизборната акция на " Българска социалистическа партия за България " в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Много се вълнувам, макар че животът ми е минал пред аудитория и публика, само че днешния ден ние водачите на листи на коалиция " Българска социалистическа партия за България " сме се изправили пред вас, с цел да съберем мощ, с цел да отстояваме това, което отстояваме години наред, с цел да имаме нов повод, с цел да стигнем до успеха на 11 юли. Ние сме хора, които съставляват разнообразни краища на България, само че нас ни сплотява едно - носим в сърцата си лявата концепция, тъй като тя в действителност се носи в сърцето. Лявата концепция е в сърцето на всички прогресивни придвижвания, които са давали прогрес на човечеството. Тя самата и в нейното сърце е индивидът ", съобщи още Ирена Анастасова.

Според нея би трябвало да се стигне до всеки човек в България. " Посланията от нашата предизборна платформа би трябвало да стигнат до хората на блъгария, да стигнат до младежите, до младите фамилии, които са наш извънреден приоритет, тъй като това е бъдещето, да стигна до възрастните хора, тъй като това е предишното, а ние не можем да вървим към положително бъдеще, загърбвайки предишното си. От тези послания в нашата предизборна платформа българите би трябвало да схванат за каква България се борим. Ние се борим за България, в която няма да се чудиш къде да отидеш на доктор, когато си болен и да знаеш, че би трябвало да плащаш. Ние се борим за България, в която ти си имал доблестта да посочиш грешките на своето академично управление и нископреклонното му държание пред един самозабравил се министър-председател. Ние се борим за Българи, в която не се постанова да се пресеваш в огромния град, с цел да получи детето ти качествено обучение и не се постанова на учители като мен цялостен живот да тъгуват за децата си, които са в чужбина ", сподели още Ирена Анастасова.

По думите й това би трябвало да стигне до всички българи. " Българска социалистическа партия е 130-годишна партия. В нашата история ние сме чествали победи. Преживявали сме загуби, нашата партия е преследвана и бита. Нашата партия е била в ръководство и в съпротива, само че в никакъв случай в нито един интервал от историята на нашата партия, в това число и до през днешния ден, ние не сме отстъпвали от смисъла на нашето битие. Това е непрекъснатата борба за правдивост в изгода и с грижа за хората. Смятам, че тази борба ще я изведем до дъно. Започнахме я на 4 април, дано довършим тази борба за смяна, за различен живот в България ", сподели още Ирена Анастасова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР