София. Надигравайте се някъде другаде и с нещо друго, защото

...
София. Надигравайте се някъде другаде и с нещо друго, защото
Коментари Харесай

Крум Зарков, БСП: Надигравайте се някъде другаде и с нещо друго, защото България е в политическа криза, която може да бъде решена с честни избори

София. Надигравайте се някъде другаде и с нещо друго, тъй като България е в политическа рецесия, която може да бъде решена с почтени избори. Това сподели заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков по време на второто четене на Изборния кодекс, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

“Може би няма да е зле, в случай че спрем с взаимните обиди и надлъгванията. Взимам думат по две причин. ПГ на " Българска социалистическа партия е превърженик на пропорционалната система и съгласно нас мажоритарната система не е подобаваща за България по доста аргументи, които сме обсъждали тук. Да напишете в този закон, че пропорционалната изборна система се ползва на първите постоянни избори, е нонсенс ", акцентира Крум Зарков.

" Последните часове вие отправихте хиляди обвинявания, че някой се пробва да саботира изборите, надали не да реализира прелом, с цел да може някой различен да ръководи. За един малък подробност и механически неща ни обяснявахте дали е допустимо. Питам ви в този момент, когато казахте да падне думата постоянни, което ще значи, че пропорционалната система няма да се ползва за изборите, които може би са след няколко седмици, това не е ли взривяване на изборната система, защото доста добре знаете, че това не е допустимо да се случи. Уважаеми, господин сътрудник, няма потребност да ви изтъквам френски закони, с цел да разбирате, че не е допустимо да се случи. Това е надхитряне, надигравен, бойкот, срамотия и изобщо не ви прави чест. Надигравайте се някъде другаде и с нещо друго, тъй като България се намира в политическа рецесия, която може да бъде решена с почтени избори. Ако се пробвате да задълбаете тази рецесия, с цел да прикриете проваленото си управлени, това просто не е почтено ", съобщи още Крум Зарков.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР