София. Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за парламентарните избори

...
София. Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за парламентарните избори
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за изборите от немските и румънските социалдемократи

София. Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия получиха поддръжка за парламентарните избори от немските и румънските социалдемократи. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Във видеообръщение представителят по Европейските въпроси на Социалдемократическата партия на Германия Удо Булман съобщи:
" Скъпи другари от Българската социалистическа партия,
Европа е в огромна неволя и е изправена пред големи провокации. Вие в България също се намирате пред големи провокации. Хората би трябвало да бъдат имунизирани час по - скоро, всеки един, без никой да бъде оставен на назад във времето. Това би трябвало да се случва бързо и проведено, както в България, по този начин и в Европа.
Трябва да възстановим нашите стопански системи, нашите общества, обществената инфраструктура след рецесията и да помогнем на първо място на тези, които са най-силно наранени. Това е наша обща задача, наша обща орис.
Това, за което би трябвало да работим е възобновяване на демокрацията в Европа. Трябва да пазиме свободата на словото, би трябвало да пазиме правата на профсъюзите с фокус върху работното място, би трябвало да пазиме правата на дамите и девойките, с цел да намерят своето почтено място в бъдещето на нашите общества.
От името на немските социалдемократи, ви поисквам триумф на идните парламентарни избори. Надявам се да постигнете този триумф, който да ви разреши да промените вашата страна, да върнете България на пътя на развиването, в центъра на европейските полезности и в центъра на европейското бъдеще. ".

Председателят на Социалдемократическата партия на Румъния Марсел Чолаку също пожела триумф на изборите на Корнелия Нинова в преднамерено писмо-подкрепа:
" Изпращам най-хубави пожелания за триумф на Българска социалистическа партия на парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април, и показвам убеденост в растежа и развиването на страната, и на хората в България под управлението на Корнелия Нинова. ".
Чолаку обръща особено внимание на програмата на Българска социалистическа партия " Визия за България ", която съгласно него показва стратегически взор за постигането на по-добър живот на българите, като се вземат поради предложенията за главен приход, почтени работни места, обективна пенсионна промяна, гратис и налично опазване на здравето, обучение, наред с прогресивното и фамилно подоходно облагане.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР