Собственикът на Царско село Стойне Манолов заяви пред Sportal.bg, че

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов заяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Монтана заблуждава кмета, да насочат стимулите си надолу в класирането

Собственикът на Царско село Стойне Манолов съобщи пред Sportal.bg , че от Монтана си търсят оправдания отвън клуба и заблуждават кмета на града. Манолов показа още, че Монтана са подтикнали Локомотив Горна Оряховица за победа над неговия тим и прикани управлението да огледа по-надолу в класирането тъй като си хвърля парите напразно.
Повод за изявлението му е изявленията на Ферарио Спасов, който съобщи, ме в мача Монтана - ЦСКА 1948 (2:2) съдията е свирил в интерес на Царско село.
“Никой от Монтана да не се оправдава с Царско село. Какво сме им отговорни, че през днешния ден не съумяха да си запазят преднината в резултата. Явно си търсят опрощение за пред кмета. Така единствено го заблуждават. От една година го вършат. Монтана да си гледат техния тим, както ние вършим. Царско село има най-хубавият отбор и разполага с най-качествените футболисти. Затова е изцяло обикновено да побеждаваме във Втора лига. Днес, както и в други мачове, можем да предявим искания от отсъжданията на съдията, само че виждате че си мълчим. Гледаме да се развиваме”, съобщи Манолов.
“Днес от Монтана бяха подтикнали Локомотив Горна Оряховица за победа против Царско село. Призовавам ги занапред нататък да се оглеждат по-надолу в класирането, а не нагоре. Там да пренасочат напъните си. Няма смисъл да си хвърлят парите на вятъра”, добави още босът на столичния отбор.
Втора лига 22 кръг, събота 30 март  Царско село 18:00  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР