Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден пън направи

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден пън направи
Коментари Харесай

Крушарски: Езе не можеше да спира топката, ще докарам Локомотив до нивото на Ман Сити

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за следващ дънер направи паметно изявление, свързвано със протичащото се в клуба и трансферната политика, която тимът следва. Бизнесменът показа, че през последната година е на облага от пловдивското Локо и даже показа упоритости клубът да доближи равнището на Манчестър Сити. Крушарски се изрече и по любопитен метод за бранителя Стивън Езе.
" Не може щабът на Бруно Акрапович да е по-голям от на Манчестър Сити. Искаше анализатор - окей. Ванчо Траянов в този момент е в щаба. Или ще правят това, за което са пристигнали, или - у лево. Нямам потребност от хора, които да ми дават ум. Имам потребност от пари. За четири години се вижда, че пътят е верен. Ако пребивавам по този начин още 10 години, мога да докарам Локомотив до равнището на Манчестър Сити ".
 Студио @@@
" Дадоха ми лист от 20 футболисти, само че тези играчи няма да ги пусна даже да играят в Говедарци. От доста години сме другари с Чавдар Цветков. Има едно качество. Притежава взор към футбола. Като види човек, може да каже дали става, или не става. Понякога му пречи, че се запъва като магаре на мост. Нито един човек не е седнал с мен да изпие една ракия, с цел да ми каже, че съм алкохолик. Да те псуват на майка, е толкоз грозно, че няма накъде. Всичко това се случва от лишаване и въвеждане на реда ".  Студио @@@
" Редът в Локомотив е явен и прецизен. Който не прави работа, порталът е необятно отворен и лети като от Байконур. Няма подобен вманиачен, който да дава пари, без да знае къде отиват те. Трябва да имаш проект, върху който да градиш и надграждаш. Аз съм на облага към 500 000 от тази година ".

 Студио @@@
" Стивън Езе има един управител, както всички пияници, които им мътят главите. Има трима-четирима, които се обаждат. Казват ми да им дам Езе, само че без пари. Имал за него добра оферта, но за без пари. Момчетата не са отговорни. Толкова им е акълът. Питах Езе: " Кой има оферта за теб, тъй като не можеше да спираш топката, като пристигна в Локомотив. Той в краката беше... И в този момент е дърво, само че е по-малко дърво ".

efbet Лига 3 кръг, неделя 28 юли  Ботев (Враца) 1:4краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР