Снимката изглежда показва кухнята и част от дневната на Мъск

...
Снимката изглежда показва кухнята и част от дневната на Мъск
Коментари Харесай

Вижте къщата на Елон Мъск за 50 000 долара

Снимката наподобява демонстрира кухнята и част от дневната на Мъск в къщата му покрай площадката за изстрелване на SpaceX в Бока Чика, Тексас.

На фотоса от Айзъксън наподобява, че Мъск има меч катана на масичката си за кафе, както и някакъв предмет или статуя с форма на ракета и, както наподобява, няколко игри. На един стол виси якето на Tesla " Plaid Mode ", с което Мъск е бил сниман и преди.

Милиардерът, който е фен на научната фантастика, има и афиш на списание за научна фантастика " Amazing Stories ", подложен на видно място над кухненската му маса.

Ето и по-добър взор към плаката на стената му, чийто отпечатък сега се предлага в уеб страницата Posterazzi.com за 32,83 $. На корицата е изобразена научнофантастичната история на Хенри Гейд " Космически лайнери ", като творбите демонстрират галактически кораби за всеобщ превоз - напомнящи за грандиозните проекти на Илон Мъск за ракетата Starship на SpaceX, която той е декларирал, че желае в последна сметка да употребява за транспортиране на хора до и от Марс.

Източник: businessinsider.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР