Навръх рождения ден на Гери, съпругът й сподели кадър в

...
Навръх рождения ден на Гери, съпругът й сподели кадър в
Коментари Харесай

Гери Малкоданска не издържа на изкушението на разкрасителната индустрия

Навръх рождения ден на Гери, брачният партньор й показа кадър в обществената мрежа, за който двамата театралничат в плътна прегръдка посред пустинята, само че не споделиха повече детайлности, въпреки да бе явно, че са заложили на екзотична дестинация във връзка празника й. тези дни стана ясно, че в действителност Гери трябвало да посрещне рождения си ден в България, а пътуването до Дубай било от дълго време планувано и синоптичката отишла с двете им деца и майка си, защото Алекс имал доста задължения и не съумял да отлети с тях. 

 

Поради тази причина концепцията била да се съберат в София за празника, само че Алек удължил скрито билетите на всички и дошъл в Дубай ден преди рождения ден на обичаната си жена и по този начин бил до нея за празника.

 

Макар към момента да е много млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска наподобява не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната промишленост. От последните й видеа в инстаграм проличава, че къдрокосата чародейка е изпънала челото си, евентуално с ботокс. Факт е, че в последно време, даже и когато Гери показва страсти, не се появява нито една бръчица към очите и на челото й, както би било редно, даже и при по-млади дами като нея.

 

Всъщност стремежът й да поддържа юношески тип и изрядна визия е изцяло понятен, поради професионалните й занимания. Тя освен бе синоптик, преди да излезе в майчинство, а и се изявява много сполучливо като инлфуенсър, както отбелязахме нагоре в материала. Отдала се е и на магазина, който с екипа на компанията на мъжа й откриха наскоро. Най-вероятно е била повлияна от обичания си да влезе в този бизнес, а и тя самата постоянно е имала афинитет към стилните трендове в интериорния дизайн и аксесоарите за дома.

С работата си в първокласния шоурум, Гери ненапълно сбъдва детската си фантазия – като дребна считала, че идеалната работа за нея е да бъде магазинерка и си представяла по какъв начин посреща клиенти на касата и написа значими неща на амбалажна хартия.

 

Успява сполучливо да балансира сред работата и фамилията, несъмнено не без поддръжката на половинката си. Двамата постоянно демонстрират схващане към уговорките на отсрещния и си оказват помощ взаимно. Незаменима опора им е и Венета – майката на Гери, с помощта на която не се нуждаят от услугите на детегледачка.

 

В началото на годината двойката бяха на почивка с друго звездно семейство – продуцентът Андрей Арнаудов и брачната половинка му Емануела Толева, дружно със сина им Васил. Макар да разгласиха фотоси, от които бе видно, че са заложили на екзотична дестинация, по този начин и не разкриха къде тъкмо са плажували през януари.

 

След като посрещнаха рождения ден на Гери в Дубай, двамата с половинката й отпътуваха на работно посещаване в Милано, а преди този момент се завърнаха от Ню Йорк. Така и не стана явен мотивът за пътуването им зад Океана, само че пък се похвалиха, че то е съвпаднало с рождения ден на Алекс.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР