Не са достатъчни само възможностите, но и това, че в

...
Не са достатъчни само възможностите, но и това, че в
Коментари Харесай

Галена Великова далеч не е такава света вода ненапита, на каквато се прави

„ Не са задоволителни единствено опциите, само че и това, че в този спорт някой би трябвало да те финансира и да ти развива качествата. Съпругът на Галена е в шоубизнеса и това, че е звезда, се дължи значително на него. Тези танци изискват съществени финанси – разноски за костюми, надпревари, пътувания, уроци при най-хубавите треньори в света, всичко би трябвало да се заплати ”, разясняват чудесно осведомени източници от спортните среди.

 

Те напомнят, че брачният партньор на българската звезда е бил фамилен, преди да я срещне. Галена споделя в своите изявленията, че Константинос е бил разграничен със брачната половинка си, когато се срещнали, само че съгласно осведомени това не дава отговор на истината.

Всъщност Великова съумява да го омае и стартира връзка с него още до момента в който той е с жена си – пухкава гъркиня, от която има дете. Днес двамата освен се радват на здрав брак, само че са и положителни бизнес сътрудници.

Съдружници са в не една и две компании, в това число такива, които оперират в България.

 

Галена и Константинос имат две дъщери. По гледище на гърка българката изчаква с години, преди да стане майка.

Тя твърди, че мъжът й държал първо да сбъдне фантазиите си и едвам по-късно да ражда деца. Понеже, когато въпреки всичко склонява да стане баща, Галена към този момент е на близо 40 години, тя ражда двете си деца през година и половина – допустимо най-краткия интервал сред две бременности, който може да си разреши.

 

Голямата й щерка се споделя Касиани. Кръстена е на свекървата, тъй като в Гърция доста се държало на наследяването на името – доста повече даже от България. Малката се споделя Зои. Звездата от „ Денсинг Старс " твърди, че не е амбициозна майка, само че и двете й деца се занимават с танци, както и с актьорство, волейбол, свирене на китара, езда всичко, което им е забавно.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР