Снимка: PexelsС наближаването на коледните празници водещите световни държави обмислят

...
Снимка: PexelsС наближаването на коледните празници водещите световни държави обмислят
Коментари Харесай

Големите държави в света обмислят мерките за Коледа

Снимка: Pexels

С наближаването на коледните празници водещите международни страни обмислят проекти какви ще са съответните ограничения за съблюдаване към края на годината.

Испания ще разгласи проекта си за имунизация. Според предварителната информация - до март 2021 основна част от популацията би трябвало да бъде имунизирана.

Съединени американски щати, Англия и Германия към този момент оповестиха детайлности за имунизационните си проекти с трите налични препарата. Правилата за празнуване и пътешестване по коледните празници са идващото предизвикателство пред управляващите по света.

Днес се чака президентът на Франция - Еманюел Макрон, да разгласи идващия набор от ограничавания, откакто на 2-ри декември изтича втората карантина в страната. Предполага се, че ще бъдат огласени специфични ограничения за празниците.

Англия връща тристепенната канара за заплаха от болестта и вкарва нови ограничения, след приключването на актуалните на 2-ри декември. Обмислят се и нови правила за идващите в страната от високорискови региони - те ще могат да понижат карантината си от 14 на 5 дни при негативен PCR тест.

Италия излиза от едномесечно цялостно затваряне, почнало на 26 октомври.

В Португалия влиза в действие следващото изключително състояние.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР