Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Имате цял един ден, в който изцяло може

...
Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Имате цял един ден, в който изцяло може
Коментари Харесай

Денят няма да е особено успешен за Близнаците

Снимка Pexels

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.

Телец

Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.
 

Близнаци

Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
 

Рак

Днес ще Ви обърне внимание човек, за благосклонността на който дори и не сте смели да мечтаете. Смятайте това за собствен звезден час. За Вас е най-важно вярно да употребявате този подарък на Съдбата, както и да извлечете оптималната изгода от това внимание. Постарайте се да сте необикновен и забавен събеседник.
 

Лъв

Постарайте се да привлечете вниманието на авторитетни хора към себе си. Тяхното влечение и поддръжка ще са Ви доста нужни за реализиране на поставената цел, победа над недоброжелателите и решение на доста други значими въпроси. Това, несъмнено, напълно не значи, че самите Вие не бихте се справили. Просто чувството за „ здрав гръб ” ще Ви разреши по-малко да се вълнувате за незначителни дреболии. Близките Ви хора през днешния ден няма да Ви огорчават с съмнение, упреци и рецензии. Взаимното схващане и снизходителността към слабостите един на различен ще царят в областта на персоналните връзки.
 

Дева

Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.
 

Везни

Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.
 

Стрелец

Дълго ще спорите през днешния ден със своя обичан човек на някакви метафизичен тематики, и надали ще дойдете до някакво компромисно решение. Важното е, разногласието да не прерасне в чупене на съдове и изясняване на връзките. Темата просто няма да си залужава, да се изпокарате.
 

Козирог

Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.
 

Водолей

Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!
 

Риби

Днес има огромна възможност да срещнете индивида, който от от дълго време сте търсили. Може да Ви се усмихне в рейса или на улицата! Може да сгреши номера, а това да е във Ваша изгода. При всички положения се постарайте да не изпуснете тази потресаваща опция, да намерите своето благополучие! Такива дни не се случват постоянно!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР