Снимка: ПетелНай-големият инфраструктурен проект от десетилетия насам във Варна се

...
Снимка: ПетелНай-големият инфраструктурен проект от десетилетия насам във Варна се
Коментари Харесай

Булевард Левски във Варна - начин на употреба: Пуснат от месец, но не бил въведен в екплоатация

Снимка: " Петел "

Най-големият инфраструктурен план от десетилетия насам във Варна се оказа в следващата комплицирана обстановка - хем е пуснат за " приложимост ", хем не е въведен в употреба, написа Moreto.net.

Крайният период за дотъкмяване на варненския бул. " Левски " бе променян няколко пъти, а финалното заричане, че ще е подготвен до края на април, бе спазено...., само че не свъвсем.

Сега, съвсем месец по-късно, след първия по-интензивен дъжд, излязоха и първите проблеми - свлечени земни маси, пропаднал дирек за улично осветяване, наводнени сектори и така нататък



Според извънредно прессъобщение, изпратено късно нощес от Община Варна, касаещо вредите от дъжда, проблем със строителството няма, а вредите се дължат на обстоятелството, че обектът към момента не е завършен и по него се работи.

Нещо повече - в известието категорично се показва, че булевардът към момента не е въведен в употреба, нищо, че от същата пресслужба преди месец изпратиха известие, по какъв начин персонално кметът Иван Портних и министър председателят Бойко Борисов пускат придвижването по булеварда.

Изпратеното нощес известие обаче изкарва на напред във времето въпроса до каква степен е законно стартирането на придвижването по булеварда без обектът да е въведен в употреба и без да има наложителните акт 16 и 17.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР