Снимка БулфотоОтношенията между президента и БСП са обект на много

...
Снимка БулфотоОтношенията между президента и БСП са обект на много
Коментари Харесай

Валерия Велева: Корнелия Нинова уличи Румен Радев в една лъжа

Снимка Булфото

Отношенията сред президента и Българска социалистическа партия са обект на доста мнения. Елитен публицист разкри нещо любопитно за контактите сред водача на левицата и президента.  За деликатните слушатели би трябвало да забележем, че Корнелия Нинова уличи Румен Радев в една неистина. Тя съобщи, че те са се чули преди неговото оповестяване и че тя е била осведомена, че той има желание да издигне своята кандидатура за втори мандат. Радев сподели: " Не съм водил диалози с нито една партия за поддръжка ". На това обърна внимание журналистът Валерия Валева.

Тя съобщи, че е ясно, че формата на неговото издигане ще се взема решение след парламентарните избори. И подсети, че по този начин е по устава на социалистите. 

Велева акцентира, че Нинова на никое място не е удостоверила, че Българска социалистическа партия ще поддържа Радев.

Обявяването на кандидатурата за втория мандат журналистката дефинира като инрига, която " отклонява внимание, внася в допълнение напрежение. Затова и Нинова е излязла с изказване. По думите на Велева водачът на Българска социалистическа партия даже е " избавила престижа " на Радев.

Относно подготовката на социалистите за парламентарните избори, Валерия Велева сподели:

" Няма ярки имена в листите на Българска социалистическа партия, само че вършат усещане доста млади лица ".

Според нея лидерката на социалистите е решила, че едно блестящо, публично известно име не е равностойно на мощен парламентарист, написа Novini.bg.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР