Блосъм, обитател на гробището Ривърсайд в Маршалтаун, Айова, е с

...
Блосъм, обитател на гробището Ривърсайд в Маршалтаун, Айова, е с
Коментари Харесай

Овдовели гъски получиха втори шанс в любовта

Блосъм, жител на гробището Ривърсайд в Маршалтаун, Айова, е с разрушено сърце и самотна. След гибелта на приятеля ѝ Бъд през лятото на 2022 година тя прекарва часове, взирайки се в личното си отражение в лъскавите надгробни камъни пред основния офис.

(Във видеото може да научите повече за: Перната защита: Гъски, а не кучета, пазят бразилски затвори)

" Тя просто беше доста самотна " , споделя шефът на гробището, 61-годишният Дейвид Шиърър.

" Помислихме си, че тя има потребност от сътрудник. Наистина не мислех, че ще имаме проблеми с намирането на сътрудник за нея ", споделя Дори Таммен, 68 година, някогашен шеф на гробището. 

Таммен написва " персонална " публикация за Блосъм, като я разгласява на страницата на гробището във Фейсбук на 10 февруари 2023 година, акцентирайки, че Блосъм търси компания и " инцидентни дивотии ".

В същото време на към час път в Рунелс, Айова, един гъсок на име Франки неотдавна беше изгубил любовта на живота си. Неговата половинка е седяла върху яйцата си, когато " нещо я е застигнало " , споделя Деб Хойт, 66 година, изпълнителен шеф на Healing Hearts with Horses.

Франки също е бил с разрушено сърце.

" Той беше самичък и просто беше уединен " , споделя Хойт.

Хойт вижда обявата на Ривърсайд във Фейсбук и незабавно се свързва с Таммен. Тя довежда Франки, с цел да се срещне с Блосъм на Деня на влюбените през 2023 година - само че всичко не минава напълно по проект.

Когато идват на гробището, Франки съумява да избяга.

" Беше сърдит и излетя " , споделя Хойт. Всъщност гъсокът прелетял целия път през езерото на гробището и липсващ.

" Търсихме, търсихме, търсихме и не можахме да го намерим. Валеше дъжд, беше студено и аз бях просто унищожена. Бях просто толкоз съкрушена. И брачният партньор ми беше сломен. Казвам си: " Какво сме си мислили? Ние сме идиоти! За какво направихме това? Той евентуално е мъртъв някъде " , спомня си Хойт.

На идната заран Хойт лежи в леглото и се моли, когато Таммен ѝ се обажда с положителни вести: Франки е открит, птиците са се срещнали и незабавно са се влюбили.

" Те се видяха и от този момент това е обич. Ходихме да го посещаваме няколко пъти " , споделя Хойт 

Сега двойката прекарва дните си в циркулиране из огромния парк, плувайки в езерото Woodmere, което е с повърхност от два акра и се намира в гробището. Към тях се причисляват патици, два лебеда и други китайски гъски.

" Те се вписват в нашата менажерия. Те се забавляват. Те са просто щастливи ",  споделя Шиърър.

Служителите на гробището споделят настояща информация за " птиците на любовта " във Facebook, като разгласяват фотоси, на които те дремят, греят се на слънце, похапват или видеоклипове като този, на който двойката " прави сантиментална разходка под дъжда ".

" Те в никакъв случай не се отделят един от различен " , споделя Таммен.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР