ЯСНИ местни жители на гореща ваканционна точка на Менорка затвориха

...
ЯСНИ местни жители на гореща ваканционна точка на Менорка затвориха
Коментари Харесай

Британската гореща точка на Менорка, наречена „Испанският Миконос“, затваря улиците, за да не допуска туристите, обичащи селфита, докато избухва протестът в Майорка

ЯСНИ локални поданици на гореща ваканционна точка на Менорка затвориха улиците си, с цел да не позволяват туристи в последния удар против летовниците.

195-те притежатели на жилища на Binibeca Vell, именуван „ Миконос на Испания “, не желаят гости преди 11 сутринта и след 20:00 часа, защото митингите избухват в прилежащите Майорка и Ибиса.

Местните поданици показаха недоволства по отношение на това, че туристите не зачитат частната благосъстоятелност, като влизат през вратите им, катерят балкони и се катерят по стълби в опит да създадат съвършената фотография в обществените медии.

Известен със своите варосани къщи и криволичещи пътеки, Бинибека може единствено побира 500 непрекъснати поданици през лятото, само че всяка година 800 000 туристи се тъпчат по алеите му.

Но скорошни фотоси демонстрират, че живописният град е съвсем изцяло запустял, защото доста от алеите му имат въжета и вериги с дребен кръг знак, указващ неразрешено влизане.

Веригите са първата антитуристическа мярка на града, преди жителите да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР