Степента на нараняването на Юсейн Болт от Soccer Aid беше

...
Степента на нараняването на Юсейн Болт от Soccer Aid беше
Коментари Харесай

Юсейн Болт публикува снимка от болничното легло, след като получи сериозна травма във Soccer Aid

Степента на пострадването на Юсейн Болт от Soccer Aid беше разкрита, като многократният олимпийски златен медалист показа фотография от болничното си легло.

37-годишният Болт още веднъж взе участие в благотворителния футболен мач през юни като част от Световната XI. Това беше шестото му присъединяване в мача, което събра милиони за Уницеф, и той носеше капитанската лента на Стамфорд Бридж.

За страдание на Болт, вечерта му завърши рано в Западен Лондон. Той падна контузен, до момента в който се опитваше да затвори някогашния британски народен нападател Джърмейн Дефоу и в последна сметка трябваше да напусне терена на носилка.

По-късно той разкри, че е претърпял спукан ахилес, тип пострадване, което може да задържи професионални футболисти отвън месеци. Контузията беше задоволително сериозна, с цел да се наложи Болт да се оперира, която към този момент е осъществена.

Ямаецът удостовери, че интервенцията е била сполучлива, споделяйки фотография, на която седи на болнично легло с патерици и крайник в гипс. Пътят към възстановя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР