снимка: Булфото, архивПо случая е образувано досъдебно производство, предстои изготвянето

...
снимка: Булфото, архивПо случая е образувано досъдебно производство, предстои изготвянето
Коментари Харесай

В Добрич се събират на демонстрация заради починало в инцидент на пътя дете

снимка: Булфото, списък

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следва правенето на експертизи. 

Жители на Добрич провеждат митинг в памет на умрялото след злополука в града тригодишно дете. Сблъсъкът, при който пострада и другото дете на фамилията, както и тяхната майка, стана на кръстовище в Добрич на 6 май. Протестиращите ще упорстват за обективна присъда на водача на втория автомобил, предава БНР.

След 7 дни битка на лекарите в многопрофилната болница в Добрич за живота на тригодишното дете, за жалост, то умря в резултат на черепно-мозъчна контузия. 

Това провокира поредна остра реакция на жителите на града в обществените мрежи. Те са решени посредством митинга да изразят съпричастността си към болката на фамилията, както и да припомнят на водачите да са деликатни, когато са зад кормилото. 

Протестът ще се организира на мястото на случая на кръстовището на ул. „ Христо Ботев “ и бул. „ Русия “ от 17. 00 часа. Организаторите на гражданското неодобрение приканват участниците в него да донесат със себе си цветя и плюшени играчки. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР