Снимка Булфото, архивПо-рано тази седмица Байдън изрази мнение, че Путин

...
Снимка Булфото, архивПо-рано тази седмица Байдън изрази мнение, че Путин
Коментари Харесай

От Белия дом обявиха, кога ще има среща Байдън - Путин

Снимка Булфото, списък

По-рано тази седмица Байдън изрази мнение, че Путин е " палач ".

Двамата президенти " имат разнообразни гледни точки " по доста въпроси..

Руският президент преди ден разгласи, че двамата ще проведат онлайн диалог

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин, " когато моментът е подобаващ ", разгласи през днешния ден Белият дом, съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.  Агенцията напомни, че по-рано тази седмица Байдън изрази мнение, че Путин е палач.

" Той [Байдън] няма да отстъпи ", сподели говорителят на Белия дом Карин Жан-Пиер пред кореспонденти на борда на президентския аероплан. По думите й президентът на Съединени американски щати " ще бъде доста прям и доста открит " в връзките с Русия.

Вчера Путин разгласи, че през идващите дни двамата с Байдън ще имат онлайн диалог. " Президентът ще се срещне с президента Путин, когато моментът е подобаващ ", сподели Жан-Пиер. Тя разясни, че двамата президенти " имат разнообразни гледни точки за своите съответни страни ", само че там където са на едно мнение, Съединени американски щати ще продължат да търсят способи за " взаимна работа, която е от споделен интерес ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР