Снимка Булфото, архивБоби Михайлов проговори за себе си:Преизбраният за президент

...
Снимка Булфото, архивБоби Михайлов проговори за себе си:Преизбраният за президент
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Знам, че не се радвате, но аз съм избран за президент

Снимка Булфото, списък

Боби Михайлов проговори за себе си:

Преизбраният за президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде къса конференция след края на изключителния конгрес на централата.

„ Знам, че не се радвате, само че аз съм определен за президент от тази зала. Единият глас е за това да не се отиде на балотаж. Когато не знаят устава и към този момент шест месеца си интерпретират, както желаят, и вие им давате цялата естрада, повече няма да разясня техни изказвания. Имаха задоволително време да приказват цели шест месеца и през днешния ден през целия ден. Затова ще помоля за нещо по-конкретно ”, съобщи пред публицистите Михайлов, написа

„ Изборът е явен, делегатите се прибраха, аз съм президентът.  Който не му харесва… и с 300 гласа да бях определен, отново щеше да бъде същото ”, добави той.

По думите му изборът е бил чист и либерален, а гласуването - напълно по правила. 

" За първи път и нашите посетители от ФИФА и УЕФА споделиха, че подобен конгрес - толкоз либерален, не са участвали в никакъв случай през живота си на никое място. Своеволията, които имаха хората от екипа на Бербатов, без да са делегати, без да са наблюдаващи, да обикалят тук, в последна сметка всичко беше обещано, с цел да се види, че изборът е чист. Всеки може да оспорва решението. За мен е значимо, че за пети път футболната общност ме избира. Няма никакво значение дали е с 80%, или с 10 гласа. Аз съм ного благополучен от това нещо. Това демонстрира, че хората имат доверие към мен, макар всички офанзиви, макар лансираната акция на Бербатов от шест месеца. Другите претенденти имаха единствено 15 дни, както е по правилник. Аз съм горделив и благополучен от днешния избор на делегатите и им благодаря ", сподели още Боби Михайлов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР