Смъртта на Ангел Христов, единият от скандалноизвестните Братя Галеви в

...
Смъртта на Ангел Христов, единият от скандалноизвестните Братя Галеви в
Коментари Харесай

В Дупница ври и кипи! Какви тайни крие имението в Ресилово?! Прокуратурата погна помагачите на Ангел Христов! Обвиха в легенди смъртта му, мистерията се задълбочава

Смъртта на Ангел Христов, единият от скандалноизвестните " Братя Галеви " в Дупница, е най-коментираната тематика в града. Днес митове обгърнаха мистериозната кончина на А. Христов- Геле, за който през вчерашния ден бе обявено, че е умрял от инфаркт в имението в Ресилово. Окръжната прокуратура в Кюстендил стартира следствие по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел.

Назначена е съдебномедицинска експертиза за идентификация
на потърпевшия Ангел Христов, разгласен за интернационално търсене с алена бюлетина за осъществяване на влезнала в действие неоправдателна присъда през 2012 година

Междувременно под надзора на Районна прокуратура – Кюстендил се организира
следствие и за осъществено закононарушение по член 294 от Наказателен кодекс – п одпомагане на разположение за отбягване на наказателно гонене , оповестяват публично от прокуратурата.

Днес започнаха разпити на околните и роднините на Ангел Христов, които един по един дават пояснения по какъв начин са научили за гибелта му. В мъгла е и установяването на метода, по който е постъпил в незабавен център сигналът за мъртвия Христов, кой го е подали от кое място. Сигналът в незабавен център е бил за умряло лице, а не за лице, което се нуждае от здравна помощ.

Предполага се, че индивидът подал сигнала е негов помощник, погазил закона и нарушил член 294 от Наказателен кодекс. Кой е знаел тайната на имението в Ресилово, кой е живеел там, по кое време е дошъл Христов, какво се е случило, та му е прилошало, въпроси, на които следствието търси отговори. Интересно ще е заключението на специалистите в столицата, които ще създадат аутопсия на натрупа на Христов и ще открият по кое време тъкмо е настъпила гибелта му и каква е повода за нея.

Това би трябвало да стане публично известно, защото сега в Дупница се популяризират какви ли не митове. Някои чертаят сюжет на мафиотски филм, потвърждавайки, че Ангел Христов може да е инсценирал гибелта си по сходство на огромните ъндърграунд босове в света, други пък настояват, че евентуално е докаран мъртъв от чужбина, по тази причина са бързали да го погребат.

Трети под сурдинка разясняват, че братята Пламен Галев и Ангел Христов отдавна са си в Дупница, в Ресилово, само че са останали незабелязани от органите на реда и умерено са си живели там. Това че Христов е инсценирал гибелта си отпада незабавно, защото от Министерство на вътрешните работи публично оповестиха, че лицето е разпознато и се касае за Ангел Христов.

Всички тези клюки задълбочават мистерията към Христов и Галев и гибелта на единия " брат ". Цял ден през днешния ден къщата на Христов е обкръжена от полиция и жандармерия, вършат огледи, организират разпити. Как е проведено погребението на човек, разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол, без управляващите да бъдат известени?! Кой е лекарят установил гибелта и кой е издал смъртния акт, това са неотложните въпроси, на които прокуратура и полиция търсят отговорите през днешния ден.

Припомняме, че през вчерашния ден в късния следобяд стана ясно, че Христов е умрял от инфаркт. Съобщението бе подадено в полицията късно вечерта. Следим тематиката, очаквайте детайлности

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР