Смъртоносната атака срещу известния бизнесмен Филип Карамитев се превръща в

...
Смъртоносната атака срещу известния бизнесмен Филип Карамитев се превръща в
Коментари Харесай

Пълна мистерия около покушението срещу Карамитев в Братя

Смъртоносната офанзива против известния предприемач Филип Карамитев се трансформира в цялостна тайнственост, даже за нейните лични уредници, които не могат да повярват, че към престрелката в Бистрица като че ли има цялостно медийно затъмнение. Никой не отразява новината, полицията мълчи, а хората на Топал усещат мъртвило пред стихия. Дали Филип и Лора са съумели да се спасят, случайност ли е мистериозното потулване на тематиката и какви ще са следствията след съдбовното нападение?

След издънката с акцията на Жоро Каменов Масажиста, за която персонално Сандо отговаряше, ММА-боецът е изцяло наясно, че е изгубил в началото дадения му заем на доверие от страна на Денис. Той е прям с шефа си и признава своя неуспех, като дава обещание да потвърди, че умее да поправя грешките си. Какво е намислил Сандо и дали може да завоюва назад благосклонностите на Топал?

Взаимоотношенията сред Поли и Симо стават все по-важни и за двамата. Те си изкарват отлично и се любуват на всяка минута дружно. Младежите толкоз се забавляват, че провокират случай, който прекатурва обстановката и предизвика разбулването на куп секрети, които не са лесни за усвояване. Какво крият един от различен и дали връзката им има някакъв късмет, откакто истината става ясно?

Ива се хваща, че мисли по-често за Калин и това я обърква. Без да желае, тя става хладна и резервирана по отношение на Черкезов, при който живее от известно време. Димитър, от своя страна, усеща, че нещо не е наред, само че толкоз му се желае да има вяра в бъдещето им като двойка, че приема обясненията на обичаната си за несъразмерната й претовареност в службата. Може ли Ива да живее по този метод, с раздвоените си усеща, или е подготвена да признае какво изпитва?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР