Служебният министър на вътрешните работи и предстоящ редовен такъв в

...
Служебният министър на вътрешните работи и предстоящ редовен такъв в
Коментари Харесай

Бойко Рашков продължава с разкритията за Хемус“

Служебният министър на вътрешните работи и иден постоянен подобен в кабинета " Петков " Бойко Рашков ще продължи с разкритията си за Автомагистрала " Хемус ". След като бе показано, Рашков съобщи, че приоритет ще бъде проведената престъпност и следствието, което се реализира по-големи инфраструктурни планове.

Ние продължаваме да работим по следствието на " Хемус " и това ще докара до някои промени за в бъдеще. Промените ще се отнасят за състава от някои от парламентарните груп и, сподели Рашков, като не посочи дали ще желае депутатски имунитети или не.

Бойко Рашков се надява, че ще реализира нужните резултати, които следват от обстоятелствата, които персонално той към този момент е открил.
 Пуснаха под домакински арест мъжа, изпрал парите за Автомагистрала
Пуснаха под домакински арест мъжа, изпрал парите за Автомагистрала " Хемус "

На името на футболния арбитър Борислав Колев са регистрирани две компании

На 5 ноември вътрешният министър Бойко Рашков разгласи, че близо 60 милиона лв. от общо 84 милиона, отпуснати от АПИ за градежа на Лот 5 на Автомагистрала " Хемус ", са били източени посредством огромна скица, включваща редица кухи фирми-бушони. Парите се превеждали на финалната в схемата фирма-бушон, откъдето
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР