Слух, че Алисия ще влезе в новия „ВИП Брадър“, циркулира

...
Слух, че Алисия ще влезе в новия „ВИП Брадър“, циркулира
Коментари Харесай

Защо Алисия Отказа На „вип Брадър“?

Слух, че Алисия ще влезе в новия „ВИП Брадър“, циркулира цяло лято в публичното пространство. Според мълвата продуцентите желаят певицата в шоуто си, с цел да я забъркат в секс спекулация с Благо Георгиев. Бившият футболен национал и безвъзвратен плейбой е сигурен участник – информацията изтече още през юни.

Мнозина подозират, че Алисия е желата от екипа на продукцията по друга причина. Все още съществува малко възможност прага на Къщата да прекрачи Николета Лозанова, а в случай че това стане, ще би трябвало някой вътре да й прави провокации. А каква по-успешна дразнителка за плеймейтката от певицата от Вакарел?

Двете не могат да се дишат, тъй като са баджаначки по линия на мъжете си. Николета открадна от фолк звездата Валери Божинов, а изпълнителката й взе Ники Михайлов. Впоследствие моделката натири нападателя и си върна вратаря, с който до ден сегашен дели покрив и постелка.

Лозанова беше дала единодушието си за присъединяване във „ВИП Брадър 2017“, само че тогава не влезе в шоуто, тъй като някогашните й продуценти Иван и Андрей я заплашиха със съд. Миналата есен тя бе преди малко уволнена от „Папараци“ и съгласно уговорка в контракта й с шоуто на бТВ нямаше право да взе участие в предаване на конкурентна телевизия през идната една година.

Сега срокът е изминал, само че пък и Николета загуби интерес към Къщата. И въпреки всичко кой знае, може на 10 септември да я забележим изтупана пред Ники Кънчев.

Тези дни Алисия разгласи, че в какъвто и състав да са съквартирантите, тя няма да се включи в риалитито, написа „Уикенд“. „Харесвам формата, само че няма по какъв начин да му се посветя за няколко месеца, защото програмата ми е претрупана с участия. А в предаването няма да мога да се наспивам, което е значимо за мен“, показа чалга фурията.

Тя не изключва опцията да мине през шоуто за малко – като посетител звезда, а от Николета и Ники Михайлов въобще не се тормозила. Припомняме, че съгласно някои източници продуцентите на „ВИП Брадър“ договарят за присъединяване и с футболиста с прякор Малката перука.

„Тя може и да твърди, че е склонна да се впусне в случката, само че истината е, че не би влезнала в Къщата даже и за ден. Ася не е глупава и си дава сметка, че Големият брат ще й заложи клопки, които могат да съсипят тотално имиджа й. Дори приятелят й Бирмата, с който ту се събират, ту се разделят, е изрично срещу концепцията. Той се опасява, че медийното внимание към обичаната му ще рефлектира и върху него“, разясняват от антуража на певицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР