Словенският Олимпия (Любляна) проявява интерес към нападателя на Ботев (Пловдив)

...
Словенският Олимпия (Любляна) проявява интерес към нападателя на Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Олимпия спасява Ботев от Антоан Бароан

Словенският Олимпия (Любляна) демонстрира интерес към нападателя на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан, написа " Тема Спорт ".

От задграничния клуб са склонни даже да вземат тарана чартърен, в случай че не съумеят да се договорят за откупуване на правата му. До трансфер на футболиста може да се стигне, в случай че Ботев се укрепи на поста. Това е едно от желанията на треньора Азрудин Валентич. Босненският експерт желае централен нападател още от есента - след продажбата на национала Атанас Илиев в италианския Асколи.
 Дубълът Ботев (Пловдив) започва зимната си подготовка
Дубълът Ботев (Пловдив) започва зимната си подготовка

" Канарчетата " направиха първото си занятие на клубната база

През първия полусезон 21-годишният Бароан бе на терена в 16 турнирни мача. В тях вкара 2 гола. Той беше прецизен при домакинските победи над Левски (3:1) и Царско село (2:1). В един миг обаче Антоан си навлече гнева на треньорския щаб. Затова и Валентич даже краткотрайно го в профил от първия тим.

В последна сметка до изгонването му от клуба не се стигна.Олимпия зимува на трето място в Словения. Тимът желае да се закачи за борбата за купата, която водят водачът Марибор и преследвачът Копер. Отборът от Любляна е на 8 точки от първото място.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР