Сливен е потресен! Провалени политически карикатури се пънат за народната

...
Сливен е потресен! Провалени политически карикатури се пънат за народната
Коментари Харесай

Смешниците на Сливен: „Кметът“ на мутри и роми Пламен Крумов връща на бял кон Йордан Лечков

Сливен е покъртен! Провалени политически карикатури се пънат за националната обич в опит да яхнат локалната власт за персоналните си финансово-криминални упоритости, съобщи кореспондент на Narod.bg от Града на сините камъни.

 Единствените гласоподаватели на Пламен Крумов са от махалите на Сливен и близките села

Именно затова локалните са кръстили жадната за власт тайфа с подигравателното „ Смешниците на Сливен “. Пръв в тази бандитска сглобка е смехотворният политик с футболно минало Пламен Крумов, който в този момент се пробва да върне различен провален властник със състезателен профил – Йордан Лечков.

Според източници на Narod.bg двамата са родственици не по кръв, а по далавери. Не е никаква загадка, че политическата пеперудка Пламен Крумов, някогашен Съюз на демократичните сили водач, в този момент претендент на маргиналната „ Пряка народна власт “, от години източва Държавен фонд „ Земеделие “ с публични поръчки като един от най огромните бенефициенти.

 Единствената поддръжка за ритнитопковеца е от татуираните тарикати на Сливен

В устрема си да прикрие крупните далавери, Пламен Крумов решил да приюти Йордан Лечков. Двамата очевидно ще доразкопаят Града на Стоте войводи и ще плячкосат и дребното бизнес, останал в района, обезверени са в Сливен.

Тази невъзможност ще продължава да кара младежите да бягат от регионалния град и да търсят прехранване другаде, даже отвън България.

Стралджанския футболист бута Лечков през задния вход в общината, само че локалните помнят какво направи облеченият като папагал някогашен национал за града и в този момент изпадат в суматоха, че идва втори „ талантлив ” футболист “ в лицето на Пламен Крумов.

Че най-карикатурният облик в цялата акция в Сливен е Пламен Крумов приказват неговите дейности и „ елитната “ компания на роми и мутри, с окято се е обкръжил. Сливналии са наясно, че някогашният футболист и някогашен водач на Съюз на демократичните сили в града от половин година обгрижва ромите в района, готвейки се за изборите на 29 октомври.

 Ромите обичат спонсора си

Реклама

Огромни банкети, шумни празненства с чалга до късни доби и ромски свещеник в листата заместват смислените политически тези и диспути. Пламен Крумов съвсем не излиза да приказва обществено, тъй като е наясно с неналичието на вербални умения, по тази причина и две трети от аудиторията му е в ромските махали в селата.

Натам са ориентирани и финансите в акцията му, настояват осведомени. Из града се приказва, че Крумов постоянно се движи и в компанията на съмнителни здравеняци с престъпни регистрации, до момента в който полицията си затваря очите за метода, по който претендентът води акцията си. Никой не проверява и бургаските капитали, които стоят зад ритнитопковецът.

Бившият футболист към този момент е излязъл от компаниите си, само че огромна част от тях са регистрирани в Бургас. Татуирани локални предприемачи също са подкрепили приятеля си с пари против неразбираемо какви задължения. Вероятно това е и повода в листата на Крумов да попада емблематичния политически бродяга Ваня Проданова.

Тунингованата хитруша преди осем години се кандидатира за кмет на село Ясен като част от коалиция “Заедно за Община Приморско ”. Година по-късно Проданова прави изострен ляв завой и припознава правилата на АБВ. Тъй като партията на Румен Петков я оставя отвън листата за Бургас, през 2019-а Проданова още веднъж опитва шанса си в Приморско, този път – като претендент на Съюз на демократичните сили.

През 2021-а от дясна лента Ваня още веднъж прави изострен ляв завой като се кандидатира в Сливен, само че от квотата на “Изправи се! Мутри вън! ”, където локален водач е Стефан Пасков. Тази година одиозната Проданова очевидно не е съумяла да се контракти с “Левицата ”, по тази причина още веднъж обръща политическата си ориентировка неразбираемо в каква посока, мушкайки се в листата на Пламен Крумов.

За да е цялостен водевилът в града на Стоте войводи Минчо Афузов съобщи, че Пламен Крумов би бил превъзходен заместник-кмет в неговия екип. Това накара сливналии да приказват, че Крумов и Афузов са в негласна коалиция.

В същото време нито Крумов, нито Афузов действително стават за градоначалници. Първият се бута всичко на съвсем всички избори, а вторият желае да се нарежда в възможен нов план на Румен Радев. Двамата занапред гласели сглобка с ПП-ДБ в идващия Общински съвет, с цел да прилапат апетитни публични поръчки, общински терени, всичко, което може да бъде монетизирано.

След всички тези водевилни осъществявания сливналии се чудят дали политическите номади ще доведат до балотаж в града или нормалността въпреки всичко ще вземе превес. Из обществените мрежи обаче не стопира да се разяснява, че в града има нова сглобка, наречена иронично „ Смешниците на Сливен ” – шарена като ризите на Йордан Лечков и със същия управнически потенциал.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР