След запълване кратера в "Беломорски" (тема, която Plovdiv24.bg проследи с

...
След запълване кратера в "Беломорски" (тема, която Plovdiv24.bg проследи с
Коментари Харесай

Нови дупки конкурират кратера в Беломорски

След запълване кратера в "Беломорски " (тема, която Plovdiv24.bg наблюдава с най-малки детайлности от началото досега на очистване на проблема) сагата с дупките по основния път в квартала продължава. 
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, с цел да опише и по-важното - да помоли за помощ. 
"Кратерът го запълниха, само че по продължението на улицата се отвориха две нови дупки. Проблемът е, че няма къде да се изтича водатаи по този начин всяка дупка, даже и дребна, стартира да пораства и пораства ", описа мъжът. 
По думите му жителите от квартала на няколко пъти са пълнили сами новите евентуални кратери, само че уви - резултатът е временен, материалът се изронва и даже се основава усещане, че дупките са по-дълбоки. Отделно - водата се задържа и с две думи: "Става извънредно. " 
"Няма по какъв начин да не отчетем хубавото, само че е нужно още малко. "
Каква ще е ориста на този сектор от улицата, Plovdiv24.bg попита кметът на регион "Южен " Борислав Инчев. 
"Продължението на "Беломорска ", даже и да има опция да го отработим тази година, ще е единствено в сектор от до стотина метра ", изясни за читателите ни той. 
За каквито и да е по-сериозни дейности на този стадий не може да става дума, тъй като въпросният сектор няма канализация, тротоари не може да се обособят (частните парцели се простират до пътя и ще са нужни отчуждителни процедури), а пътят няма постоянна основа, разясни още Инчев. "Затова, с каквото и да се запълнят дупките сега, резултатът ще е временен, а резултатът еднакъв - поглъщане. "
Борислав Инчев показа, че за жалост все още не са му останали средства за каквито и да е било дейности в региона. Без да дава обещание твърдо, въпреки всичко се ангажира, в случай че се появи опция до края на годината да я употребява за възстановяване положението на сектора.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР