След връщане на последния неизпълнен мандат - какви са реакциите

...
След връщане на последния неизпълнен мандат - какви са реакциите
Коментари Харесай

Политическите реакции след връщането на третия мандат

След връщане на последния несбъднат мандат - какви са реакциите на парламентарните групи и упованията им за идните парламентарни избори.

Обобщение вижте във включването на Десислава Маркова.

Венеция Ангова, ПГ на " Продължаваме Промяната ":

" Това, което видяхме, е годежът сред задругата на хартиената коалиция ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Очакваме да забележим сватбата. Ние отстояваме правилата си, знаете ги доста добре - да върнем значимата тематика - тематиката за антикорупцията, макар димките, които виждаме в общественото пространство, с цел да можем в действителност да изпълним дневния ред на България.

Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи:

" Ще вървим на следващите ненужни предварителни парламентарни избори. В тази обстановка каквито и дълготрайни политики и велики гениални задания да решаваме, нищо няма да оправим за тези два-три дни ".

Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ":

" Както виждате Народното събрание приема само и единствено решения под непознат напън и под непозната диктовка. Колкото по-скоро се разпусне това Народно заседание, толкоз по-добре и аз не мога да схвана претекстовете на президента Радев да продължава да бави този собствен декрет ".

Кристиан Вигенин, народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия:

" Колкото по-бързо имаме нов парламент, който може да излъчи постоянно държавно управление, толкоз по-добре и във връзка с вътрешната политика и във връзка с външната ".

Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България ":

Има два целта - единият е механизмът за следствие на основния прокурор, другият е най-малко част от законите, свързани с еврозоната, да бъдат признати - по-специално - промените в кодекса за застраховането. И двете неща, при съществуване на воля, могат да се одобряват до втори.

Георги Самандов, народен представител от ПГ на " Български напредък ":

" Трябва да се одобряват оптимално доста закони по Плана за възобновяване и резистентност и също по този начин да се имплементира в българското законодателство правилник 1854, който трансферира свръхприходите от производителите към семействата, дребния и междинен бизнес ".

По тематиката работиха: Десислава Маркова, Иво Никодимов


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР