След вълнуващата нощ на българските дуети миналия понеделник, и тази

...
След вълнуващата нощ на българските дуети миналия понеделник, и тази
Коментари Харесай

Фурор в Капките! Азис се завърна и се влюби

След вълнуващата нощ на българските дуети предишния понеделник, и тази седмица „ Като две капки вода “ завладя сърцата на публиката. Десетте фалшификати донесоха още веднъж доста усмивки, неспокойствие и позитивни страсти на феновете на NOVA. Танците, осъществяванията и театралните облици на участниците затрудниха мощно журито и менторите при определянето на оценките. Тази вечер към Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки, към журито се причисли и двукратният участник в предаването - AZIS. „ Готов съм да орежа безусловно всички “, пошегува се той за отговорността да застане от страната на журито.

В десетия епизод на юбилейния десети сезон на „ Като две капки вода “ успеха за първи път сграбчи Моню Монев в облика на боливудската звезда Ранвир Сингх. С осъществяването си артистът завоюва овациите на публиката в студиото, журито и менторите. „ Във всеки сезон се влюбвам в един артист. Тази година съм влюбен в Моню. Ти си едно провидение! Не знам от кое място откри въздух да танцуваш, да скачаш и да пееш по този начин “, сподели AZIS за преобразяването.

Четири български песни в шоуто развълнуваха телевизионната публика. Руслан Мъйнов се трансформира в екстравагантния Деян Неделчев – Икебаната, а самият артист наблюдаваше имитацията му на „ В гората “ в публиката. „ Страхотен артист е и съумя да хване всяко мое придвижване “, сподели Деян Неделев. Веселин Маринов също наблюдава своята реплика онлайн. Трудната задача бе отредена на артиста Дарин Ангелов, който изправи публиката на крайници с шлагера „ За теб, Българийо “. „ Впечатлен съм от Дарин. Движенията, артикулацията – гледах себе си “, показа Веселин Маринов. Краси Радков не просто смени пола, само че и запя със характерния глас на естрадната легенда Тони Димитрова. В края на вечерта Крисия развълнува всички с облика на незабравимата Ваня Костова и песента й „ Звезда “. „ Прекрасно преобразяване. Искам да ти благодаря за старанието и професионалния метод към тази доста сложна задача “, показа синът на Ваня Костова - Боян Михайлов,  който бе в студиото на „ Като две капки вода “ тъкмо в деня, в който огромната певица щеше да навърши 65 години.

Есил Дюран накара всички да танцуват дружно с нея на шлагера на горещата Дженифър Лопес „ On The Floor ”. „ Изглеждаш ужасно. Много ме впечатли по какъв начин беше едно цяло с балета, за което възторженостти “, показа Юлиан Вергов за имитацията. Още няколко международни звезди излязоха на сцената този понеделник. Мариана Попова още веднъж не скри опциите на гласа си с осъществяването на „ One and Only ” на Адел. „ Забравих оригинала, до момента в който Мариана пееше. Невероятна! Няма по какъв начин да не стана да ти целуна ръката “, очарован бе Фънки. Още една английска сензация излезе под прожекторите – Александър Сано впечатли в облика на John Newman и песента „ Love Me Again ”. „ С толкоз огромно предпочитание извърши това парче, възпламени цялата сцена – танцува даже повече от него “, разяснява Юлиан Вергов.

Две ексцентрични и темпераментни изпълнителки също заблестяха под прожекторите на шоуто. Като Jessie J на сцената се разгорещи Анелия. С изключителна режисура тя показа шлагера на певицата „ Nobody’s Perfect ”. Алисия изненада с неузнаваемото си видоизменение като израелската звезда Netta, която завоюва интернационалния песенен конкурс „ Евровизия “ през 2018 година. В „ Като две капки вода “ Алисия извърши едно от новите части на израелката „ Bassa Sababa ”.

Бутонът на шанса донесе нови изненади на участниците със идващите облици, в които ще би трябвало да се превъплътят след две седмици. Руслан Мъйнов ще бъде Мария Илиева, Краси Радков ще имитира Тото Котуньо,  Есил Дюран ще влезе в ролята на Мерилин Менсън, Анелия ще обуе обувките на Пол Стенли, Дарин Ангелов ще влезе под кожата на Шер, Александър Сано ще излезе на сцената като Свилен от „ Остава “, прожекторите ще осветят Алисия в облика на Бийонсе, Мариана Попова ще би трябвало да е Mary J Blige, Крисия ще види по какъв начин е да пее с гласа на Кристина Агилера, а Моню Монев ще блесне като Тодор Колев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР