Победителката сред звездите в Хелс китчън Алекс Гърдева призна, че

...
Победителката сред звездите в Хелс китчън Алекс Гърдева призна, че
Коментари Харесай

Алекс Гърдева: Не аз, тя е истинският победител в „Хелс китчън”

Победителката измежду звездите в „ Хелс китчън ” Алекс Гърдева призна, че не е очаквала да стане първа. „ В моето схващане трябваше да завоюва някой по-млад. Мислих, че ще е Изи, тъй като тя има толкоз доста да даде ”, разяснява тя в изявление с Гала в „ На кафе ”.

Бившата „ ергенка ” разкри своята позиция за най-големия ѝ спор в предаването, който беше с Бони. След мнения на певицата, че Алекс е неуравновесена в страстите, тя ѝ отвърна в ефир, че този коментар не ѝ отива на възрастта и опита.



Гърдева разкри, че спорът с Бони бил поради това, че нарекла девойките от „ Ергенът ” като „ дъното ”. След като тя ѝ споделила да не слага всички под общ знаменател, певицата дала отговор едно отвън кадър и напълно друго нещо при включени камери.

Психоложката Гърдева разяснява също, че не учудена от любовните връзки, които се появиха в шоуто.



„ Любовта е на всички места. В изолирана среда тя се демонстрация в чист тип, тъй като в действителността носим маски. Така че в такова предаване и изцяло обикновено. Как ще продължи това в действителността зависи от какво ще бъдат свързани двойките - от божествена обич или от обща контузия ”, разяснява Алекс Гърдева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР