В последния епизод за сезона “Бригада нов дом“ има и

...
В последния епизод за сезона “Бригада нов дом“ има и
Коментари Харесай

"Като в приказка сме": "Бригада нов дом" преобрази дома на майка и незрящата ѝ дъщеря

В последния епизод за сезона “Бригада нов дом “ има и доста доброволци, които оказват помощ на майка и щерка за ремонта на техния дом. Освен възобновяване на дома, фамилията получи и незабравима изненада.

Домът на Божидара и Мая е последният, който е видоизменен от „ Бригада нов дом “.

„ Чувстваме се ужасно, Още не мога да допускам, че сме като в приказка. Много благодарим на всички, които ни помогнаха “, споделя Мая Велчева.

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер

„ Тук имаше теч от покрива, не плесен, а напряко се разпадаше тази стая. Тя беше склад. И в най-смелите си фантазии не съм си представяла, че тук ще имаме ламинат, а банята е разкош просто “, споделя още тя.

Мария Силвестър качи 18-годишната Виктори във въздушен балон

„ Свикнах с новия си дом. Майсторите и бригадата съобразиха и разположението, защото аз съм незряща, с цел да може да не изпитвам усложнения “, споделя Божидара Велчева.

„ Сега доста по-лесно преподавам уроците си по пеене, просто в моята стая има звучност от направения ремонт. Аз от дребна се занимавам с пеене и с музика, това е моята пристрастеност и моят живот “, споделя още тя.

„ Към момента има 3 девойки. Ще се веселя, в случай че моят клас се усили с още деца. Тук е моментът да благодаря и на техните родители, тъй като аз писах в разнообразни групи в " Купи подарък от майка на дете с увреждане ". Родителите изобщо не се поколебаха и гледат към мен като на учител, тъй като аз съм имала доста усложнения за намиране на работа в учебни заведения и детски градини “, споделя Божидара.

Тя получава и специфична изненада от бригадата – отиват да запишат професионална ария в студио.

„ Песента беше " Лудо младо ", тъй като това беше първата ария, която ми пристигна от вътрешната страна. Беше толкоз неповторима изненада, не знаех къде отивам и не знаех къде се намирам “, споделя Божидара.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР