След тоталното изяждане на пенсиите на пенсионерите с чудовищната инфлация,

...
След тоталното изяждане на пенсиите на пенсионерите с чудовищната инфлация,
Коментари Харесай

Поредната излагация на Промяната: Великденски надбавки след Великден

След тоталното изяждане на пенсиите на пенсионерите с чудовищната инфлация, пристигна ред и на лелеяната великденска добавка.

След и километричните опашки, които се извиха пред пощенските клонове от по-смелите възрастни хора, пристигна ред и на тези, които ще си получат великденската добавка...след Великден, сподели информация на кореспондент на ДНЕС+.

Излагациите на " смяната " са безброй, само че и най-смелите предсказания за неприятен сюжет не допускаха държавното управление на Кирил Петков да се изложи и пред най-уязвимите - пенсионерите.

И през днешния ден на опашки в пощенските клонове още веднъж се редят хората, които отхвърлиха да прекарат часове в очакване на така и така изядената от инфлацията горделивост на държавното управление - великденска добавка преди Великден.

Припомняме, че безпорядък с изплащането на пенсиите и великденските надбавки, поради хакерска атака против компютърните системи на „ Български пощи “, провокира напрежение в Страстната седмица. Въпреки уверенията, че възрастните хора няма да бъдат наранени, заваляха сигнали, че в доста обитаеми места жители са оставени без дължимите им пари. Засегнати се оказаха всички консуматори на избрани пощенски клонове.

По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР