След смяната на некомпетентния, но за сметка на това сръчен

...
След смяната на некомпетентния, но за сметка на това сръчен
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Ето ги схемите на Здравко Здравков по морето – участват Цонко Кметъла и Живко Суджука

След промяната на некомпетентния, само че за сметка на това умел в схемите губернатор на Добрич от Българска социалистическа партия Здравко Здравков от Българска социалистическа партия, за който Narod.bg разкри, че желае да постави ръка върху топ ресторанта на първа линия в Балчик „ Сол и пипер “, общински препоръки в област Добрич си отдъхнаха, написа в нов сигнал наш четец.

 От Здравко Здравков ще излезе превъзходен клиент на прокуратурата

След като разбрали, че Здравков е отхвърлен, съветници в общините събраха храброст да признаят, че аленият губернатор е сбъдвал фантазиите на избрана група месни политици.

Като да вземем за пример значимо за град Каварна решение на Общинския съвет минералните извори на територията на общината да бъдат поискани за ръководство от самата община.

След взетото решение с болшинство се намесват двама някогашни кметове на Каварна, договаряйки се със Здравков да върне решението,

 Живко Суджука лъсна в нови схеми

тъй като спонсорите на някогашната кметица Нина Ставрева – Цонев Вальо – Цуцито и ексдепутата Живко Мартинов – Суджука, употребяват водата за 0,03 ст. в този момент, а в случай че решението бъде взето, цената и точната консумация ще бъде поправена. И Здравко извършва!

А негово персонално възмездие бе тормозът върху Общинския съвет в Крушари. Надяваме се новите регионални ръководители да извърнат внимание на съмнителни състезания или  назначенията, които е направил след непосредствено негово предписание смятайки, че това не е проблем откакто той самият твърди, че може да си прави каквото си изиска, защото по този начин му били споделили от президентството, написа информаторът на Narod.bg.

И пита дали в президентството дали знаят, че Здравков назначи главно хора на Корнелия Нинова в региона? Исканията, които и в този момент има, като да вземем за пример основният юрист на ВиК-Добрич и НАП-Добрич още веднъж са хора, свързани за Калоян Методиев и Корнелия Нинова.

Основен асистент в ОПГ на Здравков е основен юрист Росица Борисова, която дава отговор за измисляне на правните учредения, с които да бъдат върнати решения на ОбС-Каварна. Такива са въпросите с такса „ битови боклуци “ и минералната вода.

Реклама

Борисова разтяга локуми вместо титулярния правист, следящ решенията на ОбС-Каварна, която е отказала да даде мнение за незаконност заради изчезнали и измислени нарушавания и по-късно заменена публично от Борисова заради подадена оставка от нейна страна.

Абсурдното е, че и двете решения бяха саботирани с учредения, които бяха подшушнати от хората, поръчали това и които несъмнено можеха да сменят внезапно настройката на Здравков след всяко свое посещаване.

Нина Ставрева и двама сътрудници – Мима Василева – някогашен народен представител на НДСВу която ще запомним с експлоадирането си в ефир в нервен плач след поредност правилни, само че неуместни за нея въпроси.

 Цонко Кметъла отново подсети за себе си…

Третият е опетненият политик Цонко Кметъла,който не върви по този начин постоянно в Областна администрация да разпорежда, тъй като му е мъчно да стигне до там пешком, а и мама не може да дава пари за нелепостите му.

Стига ѝ с дребната пенсия да изхранва и купува хапчетата на синчето, само че за сметка на това с едно позвъняване на основен специалист „ Връзки с обществеността “ Виржиния Георгиева и изричане на вълшебните думи по какъв начин ще оплюе Здравков, по тази причина той да върне някое признато решение незабавно и господин магьосника- подарил и изпил собствеността на Каварна – самият кметъл Цонко Цонев става медийна звезда на всички добрички медии.

Паралелното всекидневно изнудване от страна на основен юрист Росица Борисова, която пресира оценители по покупко-продажби посредством закани, че ще им лишават лиценза, в случай че не трансформират цената на даден парцел или сипейки закани наред както към чиновници на държавни сдружения и институции,за да бъдат мач

кани и изнудвани избрани притежатели на парцели, вложители и елементарни жители, по този начин и чиновници и общински съветници в локални администрации.

Към тях постоянно е имало закани, че ще влязат в полезрението на съд и правоохранителните органи за всичко, което може да се измисли против тях.

Оказван е жесток напън и към университетска Ботаническа градина в град Балчик, незачитайки автономията на висшето образователно заведение СУ „ Св. Климент Охридски “ и нарушавайки правата на ръководство върху Ботаническата градина в Балчик.

Очаквайте продължение по абсурда единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР