След смъртта на Даяна, Елизабет Втора измени много протокола за

...
След смъртта на Даяна, Елизабет Втора измени много протокола за
Коментари Харесай

Ескперти разкриха какво е казал Румен Радев на кралицата и защо Елизабет II е била облечена в розово!

След гибелта на Даяна, Елизабет Втора промени доста протокола за визитите при нея. Все отново визитата на президента Радев бе на обяд - към 14:30 часа, което демонстрира, че не е публично. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Мария Конакчиева, PR на Френския културен институт.

" Мисля, че подаръците ни са влезли в някаква приемлива норма. Не е хубаво например да й се подаряват лични неща като обеци ", добави тя.

В студиото бе и политологът Явор Сидеров: " Не мисля, че са си говорили на политически теми. По-скоро просто й е отправена покана тя да посети България. Съмнявам се обаче, че кралицата ще дойде. Това е заради напредналата си възраст. По-скоро ще бъде изпратен член на кралското семейство , който да посети страната ни. Ще е много хубав знак обаче, ако този член е от по-младите, например принц Хари или принц Уилям ", каза той.


" Този момент е много ключов за Великобритания. Всички знаем за Брекзит. Няма съмнение, че Радев е казал, че българо-британските отношения са силни и важни, без значение какво се случва с кралството и ЕС ", каза още Сидеров и добави, че кралицата се движи по собствена програма и график, който не се влияе от политически събития.

" Кралицата дава знаци, тя не говори. Например, когато стана Брекзит, тя сложи синя рокля и шапка, на която имаше жълти цветенца, като звездички. С това искаше да покаже, че не е съвсем съгласна с това, което се случва ", разкри пък Мария Конакчиева и добави: " Всяка сряда тя има среща с министър-председателя на Англия. Тя е много осведомена. Тя царува, но не управлява. Все пак е наясно с всичко, което се случва в кралството й. "

Според нея кралица Елизабет Втора е била облечена в розово, защото асоциира България с розата й. " Предполагам, че точно заради това е заложила на този цвят. "

" Това е най-кодираното общество. Срещата при кралицата например приключва, когато тя премести чантата си от лявата на дясната си ръка ", разкри още тя.

" Когато кралицата сложи своята чанта на масата, всички трябва да станат. Кралската особа винаги трябва да излъчва имидж. Тя показва английските нрави и закони. От своя страна жената на българския президент се държеше на ниво. Тя се здрависа и приклекна точно като Мишел Обама, например “ , заяви Конакчиева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР