След съвместно заседание на Надзорния съвет и Управителния съвет на

...
След съвместно заседание на Надзорния съвет и Управителния съвет на
Коментари Харесай

Левски с радикални мерки след мелетата в Пловдив - ето вече при какви условия може да се ходи на мач

След взаимно съвещание на Надзорния съвет и Управителния съвет на ПФК Левски на 29.09.2020 година се взеха следните решения:

1. Категорично осъждаме деянията на експанзия и принуждение дело на нашите последователи по време на футболната среща сред Ботев (Пловдив) и Левски на състезателен комплекс Ботев в Коматево на 26.09.2020 година За страдание цената ще платят клубът и всички негови последователи, които няма да могат да посетят домакинския мач с Ботев (Враца) на 03.10.2020 година

В тази връзка и като краткотрайна мярка за отбягване на сходни произшествия в бъдеще ПФК Левски ще продава билети на своите последователи, както за домакинските мачове, по този начин и за гостуванията, единствено на притежателите на членска или абонаментна карта. Клубът ще вземе всички нужни ограничения, с цел да може да разпознава във всеки един миг присъстващите на стадиона и при последващи сходни произшествия да потърси отговорност от съответните причинители.

Натоварва отговорника по сигурността да изготвя съответен проект за защитата на последователите на Левски и при гостувания, и да го съгласува с клуба хазаин, като ПФК Левски си резервира правото да заяви обществено преди началото на мача дали неговите наставления за защитата на бранша за посетители са били взети поради.

2. Обръщаме внимание на Съдийската комисия към БФС за зачестилите неточности от страна на реферите в наш ущърб. От началото на сезона в Първа лига в съвсем всички мачове тимът ни бе очевидно ощетен от съдийски решения, като кулминационната точка пристигна на състезателен комплекс Ботев в Коматево с неотсъждането на очевадна дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Ботев (Пловдив) и непоказан втори жълт картон на футболист на домакините. Заради тези неточности, повлияли на крайния резултат, клубът към този момент внесе тъжба в Съдийската комисия към БФС.

Запазваме си правото при задълбочаване на тази наклонност да реагираме по-остро!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР