След като вчера от Volkswagen разбуниха духовете в автомобилното общество

...
След като вчера от Volkswagen разбуниха духовете в автомобилното общество
Коментари Харесай

Все пак Volkswagen няма да променя името си

След като през вчерашния ден от Volkswagen разбуниха духовете в автомобилното общество с новината за промяна на името, не щеш ли през днешния ден няколко разнообразни източника потвърдиха, че това няма да се случи. Оказва се, че това е следващия маркетингов трик, който да насочи вниманието към първия световен електромобил на марката, а точно ID.4.

Voltswagen, марката под който трябваше да се продават немските колите на ток в Америка е реклама, която имаше за цел да притегли внимание върху проектите за електрифициране на VW в Щатите. Това са споделили няколко сигурни източника пред разнообразни издания, като в един от тях даже се вижда нотка на опрощение, откакто от компанията държат да отбележат, че не са желали да подведат никого.

Проблемът се състои в това, че много от хората одобриха смяната на съществено, което се отрази даже и при акциите на немския бранд. Както и ние през вчерашния ден ви разяснихме, цялото упражнение със промяната на името най-вероятно трябваше да бъде показано на първи април, само че прессъобщението, което бе оповестено и по-късно свалено от уеб страницата на Volkswagen, скапе шегата и обърка огромна част от хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР