След като вчера официално бе оповестена новината за раждането на

...
След като вчера официално бе оповестена новината за раждането на
Коментари Харесай

Кралското семейство и реакциите след появата на малката Лилибет Даяна

След като през вчерашния ден публично бе оповестена новината за раждането на второто дете на принц Хари и Меган Маркъл – Лилибет „ Лили “ Даяна Маунтбатън-Уиндзор, не закъсняха и поздравленията към двойката и от кралското семейство. Изявлението от Бъкингамския замък гласи, че кралицата, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол, както и херцогът и херцогинята на Кеймбридж са радостни от събитието.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily)

„ Поздравления за Хари, Меган и Арчи за посрещането на дребната Лилибет Даяна. Пожелаваме им всичко най-хубаво в този специфичен миг “, написаха Чарлз и Камила в Twitter.

В своя профил в Инстаграм Кейт и Уилям също споделиха пост, в който обявиха: „ Всички сме радостни от щастливата вест за появяването на бебето Лили. “ Британският министър председател Борис Джонсън също изпрати своите специфични поздравления към двойката.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Clarence House (@clarencehouse)

Малката Лилибет е родена на 4 юни, само че публично това бе обявено два дни по-късно на уеб страницата на фондацията им Archwell. “Тя е повече от това, което бихме могли да си представим и сме признателни за любовта и молитвите, с които всички ни подкрепяха. Благодарим за поддръжката в този доста специфичен за нашето семейство миг. “ Снимка обаче Хари и Меган към момента не са разгласили.

Новородената Лили е осма по ред за трона, като тя е кръстена на Елизабет II, която нейният дядо – крал Джордж V, стартира да назовава на галено „ Лилибет “, когато е дете. Средното име пък е респект към починалата принцеса Даяна.

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха през май 2018 година на гала в замъка Уиндзор, а година по-късно посрещнаха първото си дете Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Миналата година двамата напуснаха кралския двор и се реалокираха в Съединени американски щати, като предишния месец херцогът на Съсекс съобщи, че преместването им не е било част от проекта, само че би трябвало да сложи фамилията и спокойствието им преди всичко. Подобно на по-големия си брат Арчи и множеството правнуци на кралицата, тя няма право да носи кралска купа.

Появата на дребната Лилибет се случи единствено месеци откакто Меган Маркъл показа, че е направила импровизиран аборт в прочувствена публикация за New York Times през ноември предходната година. " В болката от загубата си брачният партньор ми и аз открихме, че на всеки 100 дами, сред 10 и 20 от тях са претърпели импровизиран аборт. И макар че тази болежка е толкоз постоянно срещана, диалогът за нея остава табу, осеяно с (неоправдан) позор и продължаващо цикъла на уединен печал “, написа тя и добави, че е щастлива, че доста дами са споделили самоуверено своите истории, тъй като „ когато един човек приказва истината, дава опция и на доста други да създадат същото. “

 
Меган, Хари и таблоидите – епизод следващ

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР