Вандали унищожиха напълно детската великденска украса в Градската градина на

...
Вандали унищожиха напълно детската великденска украса в Градската градина на
Коментари Харесай

Вандали унищожиха детската великденска украса в Градската градина на Плевен

Вандали унищожиха изцяло детската великденска декорация в Градската градина на Плевен. В зелените площи пред Арт центъра бяха сложени декоративни великденските яйца, изрисувани от децата в ателиета навън, проведени в навечерието на празника от Община Плевен. Всичко е изпочупено.

„ Имаме записи от камерите в региона и причинителите изрично ще си понесат съответната отговорност за действието. Записите към този момент са предадени в полицията, има и разпознати. Погромът е почнал още в 19.30 часа на 2 май. Извършителите са стояли там до 21.00 часа. За това време няма нито един подаден сигнал на тел. 112″, осведоми Лидия Петкова – шеф Дирекция „ Обществен ред и сигурност “ в Община Плевен. И добави: „ За страдание такива прояви оказват въздействие след това и върху бъдещето на причинителите. Ние всички сме виновни – родители, учители и жители с бездушието си способстват за протичащото се. “

„ Жалко е, че измежду нас живеят хора, които по този метод демонстративно демонстрират, че за тях няма нищо скъпо. В случая с унищожената великденска декорация в Градската градина става дума за нещо, което беше основана от деца, с такова огромно предпочитание. Преди това вандали унищожиха и великденския ъгъл, изработен от децата на ДГ „ Щурче “ на пл. „ Възраждане “. За страдание обстоятелствата са тези “, разяснява във връзка случая от миналата вечер кметът на Плевен доктор Валентин Христов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР