Премиерът Димитър Главчев посети СБАЛ по детски болести Проф. Иван

...
Премиерът Димитър Главчев посети СБАЛ по детски болести Проф. Иван
Коментари Харесай

Къде се появи Главчев на Разпети петък и какво обеща?

Премиерът Димитър Главчев посети СБАЛ по детски заболявания " Проф. Иван Митев ", с цел да се запознае на място с неотложните потребности на болничното заведение. Преди това министър-председателят се срещна с ръководителя на Обществения съвет за създаване на Национална детска болница и началник на Клиниката по детска неврология на болница " Проф. Иван Митев " проф. Иван Литвиненко.

Ден по-рано проф. Литвиненко сигнализира за нуждата от закупуване на скенер и рентген за болничното заведение. При визитата в лечебното заведение на премиера през днешния ден стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е завършила и следва завършването на тази за скенер.

Във вторник, 7 май, министър председателят Главчев ще инициира среща със здравния министър Галя Кондева, вицепремиера и финансов министър Людмила Петкова, изпълнителния шеф на СБАЛ по детски заболявания " Проф. Иван Митев " доктор Благомир Здравков и проф. Иван Литвиненко, с цел да бъдат разисквани и открити решения на най-належащите проблеми на педиатрията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР