Britain's Got Talent извади каскадьор, който беше заснет да демонстрира

...
Britain's Got Talent извади каскадьор, който беше заснет да демонстрира
Коментари Харесай

ITV Britain`s Got Talent `редактира акт на поглъщане на меч` след фаталното намушкване с нож на Hainault

Britain's Got Talent извади каскадьор, който беше сниман да показва каскади с ножове след убийството на ученика Даниел Анджорин тази седмица.

Във вторник 14-годишният Даниел беше погубен, а други четирима бяха ранени - в това число двама служители на реда - откакто мъж предприе гневна офанзива с меч в Ено, Източен Лондон. Трагичният Даниел – описван от другари като „ прелестен “ и работлив възпитаник – беше погубен на път за учебно заведение.

Бруталното ликвидиране шокира нацията, като мъчителните събития накараха шефовете на Britain's Got Talent да редактират подиуми, в които професионалната гълтачка на мечове Хедър Холидей зашеметява съдиите на шоуто с уменията си.

Хедър е оповестена за „ Най-лудата гълтачка на мечове в света “ от Световните върхове на Гинес и е следена от тълпи да гълтам голям брой твърди стоманени мечове. Полицията арестува 36-годишен мъж, по-късно наименуван испано-бразилския Маркус Аурелио Ардуини Монцо, след съдбовното намушкане с нож на Даниел и от този момент той се яви в съд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР