След като по-рано през тази година Ford анонсира първата хибридна високоскоростна полицейска

...
След като по-рано през тази година Ford
анонсира първата хибридна
високоскоростна полицейска
Коментари Харесай

FORD с първа plug-in хибридна полицейска кола

След като по-рано през тази година Ford анонсира първата хибридна високоскоростна полицейска кола, сега марката показа и първите подробности за първата си профилирана разработка, оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система.

От Ford разясняват, че новият полицейски Special Service Plug-In Hybrid Sedan, който идва с автономност в напълно електрически режим от 21 благи (35 километра), е разработен специално за служители на реда, детективи, държавни чиновници и началници пожарни станции, по време на осъществяването на служебните отговорности на които не се предвиждат високоскоростни преследвания.

“Това е първата полицейска кола на Ford, която евентуално има опция да бъде използвана цяла промяна без капка бензин ”, коментират от Ford.

За презареждането на литиево-йонната батерия (7.6 kWh) на полицейското Mondeo са необходими 2.5 часа (3.3 kW), само че системата позволява зареждане и непосредствено от стандартна електрическа апаратура. При цялостното разреждане на батерията, автономността на общоприетоо гориво е 500 мили или 800 километра.

Полицейският pluh-in хибрид е дооборудван от Ford с преди седалки със специална тапицерия и спомагателна армировка на гърба, задни седалки и настилка от винил, допълнителни конзоли за окачане на специализирана екипировка, вторична сигнална осветителна система, уникални джанти и спомагателен токоизточник в багажника.

Като в допълнение съоръжение за полицейската кола, от Ford предлагат допълнителен външен прожектор, сейф и вентилация за товарното поделение, функция за изцяло затъмняване на подсветката на контролното табло и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР